Politic

Dan Popescu rămâne secretarul general al PNL Teleorman

Consilierul județean Dan Popescu rămâne, pentru încă un mandat, secretar general al organizației județene a PNL Teleorman. Decizia a fost luată, luni, în prima ședință a Biroului Politic Județean al PNL Teleorman nou ales, iar propunerea ca Dan Popescu să rămână pe funcția de secretar general al PNL Teleorman i-a aparținut președintelui organizației, Eugen Pîrvulescu.

„La propunerea Președintelui Eugen Pîrvulescu, am fost votat de colegi în funcția de Secretar General al filialei PNL Teleorman, funcție pe care am ocupat-o și în ultimii 4 ani! Mulțumesc Eugen Pîrvulescu, mulțumesc stimați colegi, sunt onorat și bucuros! Am reușit împreună, continuăm împreună!”, a transmis Dan Popescu, după alegerea sa în funcția de secretar general al PNL Telorman.

În Conferința județeană de joi, 8 iulie, liberalii din județ i-au încredințat un nou mandat la conducerea partidului senatorului Eugen Pîrvulescu, în timp ce pentru cele două funcții de prim-vicepreședinte au fost aleși deputații Costel Barbu și Maria Stoian. De asemenea, opt primari ai partidului au fost aleși în funcțiile de vicepreședinți, respectiv Tiberiu Neamu de la Viișoara, Vică Tăbărana de la Moșteni, Ginel Pană de la Furculești, Valentin Trăistaru de la Buzescu, Dan Băcanu de la Lisa, Gabriel Haită de la Călinești, Ciprian Ciuperceanu de la Drăgănești Vlașca și Anghel Alexandru de la Scrioaștea. Deputatul PNL Calotă Florică Ică este vicepreședinte de drept al PNL Teleorman, potrivit statutului partidului.

În ceea ce privește Biroul Politic Județean, delegații prezenți la Conferința Județeană au decis ca din forul de decizie al partidului să facă parte: Polexia Barbu, Cătălin Burcescu, Ilie Calotă, Cristian Chisac, Cocu Bogdan, Mihail Cojocaru, Bogdan Dumitrescu, Haralambie Epure, Raluca Fedeleș, Cornel Gogan, Valeriu Purcea, Ionuț Sima, Sergiu Stoenescu, Lucian Stoicea și Florin Titirișcă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.