Politic

Dacă noul PNL ajunge la guvernare, vechiul PNL dă prefectul în Teleorman

S-au finalizat negocierile dintre vechiul PNL si vechiul PDL privind criteriile de fuziune in teritoriu. La nivel local şi judeţean, organizaţiile noului PNL vor avea conduceri bicefale, cu un singur birou. Organizaţiile judeţene vor fi conduse de 2 co-preşedinţi până în 2017. Calcularea ponderii în birourile locale şi judeţene va pleca de la rezultatul alegerilor europarlamentare şi de la numărul de aleşi locali. Componenţa biroului poate varia între 30 şi 40 de persoane.

În judeţul Teleorman, la alegerile europarlamentare din vara anului 2012, PNL obţinut un scor de 15%, în timp ce PDL a obţinut 12,23%. La numărul aleşilor locali, la alegerile din 2012, PNL a câştigat 24 de primării, în timp ce PDL s-a ales cu 22 de unităţi administrativ-teritoriale. Liberalii au rămas cu mai multe primării decat PDL şi după pârjolul social-democratilor, OUG55 a lăsat PNL fără 7 edili, în timp ce PDL a pierdut 10 aleşi locali. Raportul de forţe în structura de conducere a organizaţiei judeţene a PNL va fi, în mod cert, în favoarea vechiului PNL .

La nivel central s-a stabilit şi faptul că, în situaţia în care noul PNL va prelua guvernarea, în teritoriu, prefectul va fi numit de „tabăra” care deţine majoritatea în partid. Astfel, cel mai probabil, în Teleorman, în cazul în care liberalii ajung la Palatul Victoria, numirea prefectului va sta în pixul lui Marin Almăjanu. Acesta nu va avea, probabil, nicio reţinere în a o numi în funcţie pe Maria Stoian, candidata PNL Teleorman la alegerile europarlamentare din 2012.(Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. PNL Rosiori este o adunatura de coruti, manjiti si distrusi!!!Unul lasat de nevasta judecatoare, ce traieste cu o analfabeta mereu directoare de scoli, unul de este cercetat de DNA, pentru tepe pe la Calarasi, milogul Zorro, derbedeul prefect si patruped la Almajanu, un paznic venic beat cui maea-ideologul partidului, unul de este pe la gunoi mare director si tepar, falimentat de camatari si paraist de nevasta!!!va dati seama ce puroi vrea guvernarea!!!????

  2. gogu de la prosectura

    rog conducerea ziarului sa ma contacteze spre a da detalii despre coruptia din spit. Caritas Rosiorii de Vede. veti vedea cum s-a falsificat concursul din 22.12.20.2014 sub conducerea monstruasei coalitii PNL-PSD. Se rasucesc Bratienii in mormant. Sloganul ,,prin noi insine” a devenit ,, pentru noi insine”.

  3. Sa fim seriosi!
    Dupa toate probabiltatile prefect din partea PNL va fi Zorinel avand in vedere ca a mai detinut acest post de 2 ori si marea lui calitate este ca nu a facut nimic.
    …A facut naveta cu masina prefecturii la Rosiori si lua la ocazie pentru a mai scoate si el un ban.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.