Social

Cursurile cu prezență fizică la Liceul Teoretic “Constantin Noica”, suspendate până pe 28 ianuarie

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman a aprobat, în cadrul ședinței extraordinare din 21 ianuarie 2022, suspendarea activității cu prezență fizică la nivelul Liceului Teoretic “Constantin Noica” din Alexandria, până la data de 28 ianuarie 2022, decizia fiind luată în conformitate cu prevederile legale în vigoare și în urma adresei Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, transmisă cu o zi în urmă.

“Se aprobă suspendarea activității cu prezenţă fizică și funcționarea în sistem online a cursurilor la nivelul Liceului Teoretic “Constantin Noica” Alexandria, până la data de 28 ianuarie 2022. (…) Prezenta hotărâre va fi transmisă, prin grija Secretariatului Tehnic Permanent, membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Educației. (2) Totodată, hotărârea va fi transmisă Liceului Teoretic “Constantin Noica” Alexandria prin grija Inspectoratului Școlar Județean Teleorman”, se arată în Hotărârea CJSU Teleorman.

Măsura suspendării cursurilor cu prezență fizică a fost luată în urma depistării mai multor cazuri de îmbolnăviri de COVID-19 la nivelul unității de învățământ.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.