Social

Cursuri online în unități de învățământ din Alexandria, Islaz, Zâmbreasca, Măldăeni, Uda Clocociov și Blejești

Scenariile de funcționare a unităților de învățământ din județul Teleorman au fost aprobate în ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman, întrunit vineri, 24 septembrie.

Astfel, unitățile de învățământ de pe raza comunelor Islaz, Zâmbreasca, Măldăeni, Uda Clocociov și Blejești funcționează, începând de luni, 27 septembrie, după scenariul 2, care înseamnă: participarea zilnică, cu prezență fizică a tuturor antepreșcolarilor și a elevilor din învățământul special, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție; participarea zilnică, în sistem online, a tuturor elevilor, cu excepția celor din învățământul special.

În cadrul aceleiași ședințe, CJSU a hotărât suspendarea activităților didactice la următoarele clase/grupe, ca urmare a apariției unor cazuri de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 la cadrele didactice: clasa a IV-a A de la Școala Gimnazială nr. 7 Alexandria – începând cu data de 22.09.2021, Grupa mijlocie de la Grădința cu Program Prelungit nr. 7 Alexandria – începând cu data de 20.09.2021. Pentru aceste clase, procesul de învățământ continuă în sistem online.

Celelalte unități de învățământ din județul Teleorman funcționează conform scenariului 1, adică participare zilnică, cu prezența fizică a tuturor antepreșcolarilor, preșcolarilor și elevilor, cu respectarea și aplicarea normelor de protecție.

Scenariile de funcționare a unităților/instituțiilor de învățământ din județ se vor actualiza săptămânal, cu referință la fiecare zi de vineri, prin hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.