Eveniment

Cursele de agrement cu “Valul Dunărean” au fost reluate

Petre Pârvu, primarul orașului Zimnicea, a anunțat joi că problemele tehnice ale ambarcațiunii “Valul Dunărean” au fost remediate. Astfel, aceștia precizează că se vor relua cursele de agrement din data de 13 august.

“Asigurăm cetățenii că nava este sigură pentru pasageri și vă așteptăm să vă bucurați de o experiență inedită pe Dunăre”, spune Petre Pârvu, primarul orașului Zimnicea.

Programul “Valului Dunărean” nu s-a schimbat, ceea ce înseamnă că, în continuare, se vor efectua zilnic patru curse de agrement, transmit reprezentanții primăriei.

În perioada 13 – 15 august, cursele vor fi “gratuite în limita locurilor disponibile”, și anume maxim 23 de pasageri pe cursă. Durata de desfășurare a unei curse este de o oră, iar plecarea din Portul Zimnicea va fi la orele: 9:30, 10:30, 18:00 și 19:00.

De asemenea, aceștia reamintesc de disponibilitatea tractorașului “Danubius” de a transporta persoanele din centrul orașului Zimnicea, cu punctul de plecare zona “CEAS”, până la punctul de îmbarcare a navei de pasageri, după următorul program: 8:45, 9:45, 12:00, 14:00, 16:00, 17:15, 18:15, cu stații la Dig, Disco Hope și Port.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.