Social

Curs de prim ajutor, organizat de Crucea Roșie Teleorman

Sub sloganul “Salvezi dacă știi să acționezi!”, Filiala de Cruce Roșie Teleorman organizează un curs de prim ajutor, în zilele de 14 și 15 septembrie 2022, ora 16.30, acreditat EFAC (European First Aid Certificate).

Prin participarea la cursurile de prim ajutor de bază, cursanții vor dobândi încrederea necesară și cunoștințele teoretice și practive pentru a acționa corect în situații de urgență.

“Ce vei ști după absolvirea cursului de prim ajutor? În urma parcurgerii cursului, vei dobândi cunoștințe teoretice și vei învăța să gestionezi următoarele situații:  electrocutare, înec, accident rutier, sufocare, hemoragii, plăgi”, transmit reprezentanții Crucii Roșii Teleorman.

Cursul se adresează categoriilor profesionale cu risc de accidentare, pasionaților de călătorii sau sporturi, educatorilor și profesorilor, lucrătorilor în domeniul social, persoanelor peste 16 ani care vor să știe ce să facă în diverse situații care le pun în pericol sănătatea sau viața lor sau a celor din jur.

Totodată, cursurile de prim ajutor sunt obligatorii pentru categoriile profesionale expuse riscurilor de accidentare și se desfășoară conform Legii nr. 319/2006 a securității și sănătății în muncă, articolele 10 și 11.

Certificatul care atestă cunoștințele de prim ajutor va fi eliberat în maxim 7 zile de la finalizarea cursului.

Înscrierile pot fi făcute online: https://forms.gle/dNiPjmMYgEuGTCaH7 sau la numărul de telefon 0724.557.647.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.