Sport

“Curăţenie de vară” la FCM Alexandria? Patru jucători scoşi din lot de FCM Alexandria!?

A doua zi după banchetul de final de sezon, toţi jucătorii de la FCM Alexandria au fost chemaţi la stadionul Municipal pentru o ultimă discuţie, îaninte de vacanţa de vară. Antrenorul Romulus Ciobanu le-a transmis faptul că vor relua pregătirile începând cu data de 18 iulie (luni), însă, a urmat şi cea mai dură parte a discuţiilor: patru jucători au fost anunţaţi că nu vor mai face parte din lot în noul sezon.

În primul rând, fundaşul George Bârsănel, venit în iarna trecută, a fost anunţat că nu mai rămâne la Alexandria, iar acest lucru era aproape ştiut, din cauza unor tensiuni între el şi conducere; apoi, fundaşul stânga Alexandru Olteanu (jucător localnic, 23 de ani), nu mai rămâne la echipă pentru că nu a confirmat; de asemenea, jucătorul de bandă stânga Ciprian Bratoi (jucător de 18 ani), adus recent de la CSS Turnu Măgurele, va părăsi şi el pe FCM; de asemenea, atacantul Cristian Pârjolea (jucător localnic, 29 ani) nu va mai fi nici el în lotul pentru următorul sezon.

Acestea ar fi plecările de la FCM Alexandria, la final de sezon 2015-2016, din sursele noastre, însă până la reunirea echipei, la jumătatea lunii viitoare, mai pot apărea modificări.

B.Pană

One Comment

  1. Au renunțat la jucătorii care spun ei nu au confirmat , la o analiza scurta trebuia renunțat la 7-8 jucătorii din ce am văzut noi spectatori sau d-l primar putea renunța si la Staful tehnic pt jocurile slabe si chiar foarte slabe ale echipei, mai ales la jocurile de baraj . Credeți ca decît formatia este de vină dacă dirijorul nu știe sa mînuiască bagheta , oricum s-a văzut că formația noastră nu a avut ,,dirijor” .D-le primar la anul cu ăștia suntem din nou la ,,D” , vă rugam implicațivă mai mult în fotbalul Alexăndrean si puneți oameni de fotbal adevărați la echipă căci altfel este foarte grav cu actuali conducători si antrenori

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.