Politic

„Curățenia” anunțată de PNL în deconcentratele din județ, după 24 noiembrie

Liberalii se pregătesc să preia guvernarea, odată cu desemnarea președintelui partidului pentru funcția de premier, iar cărțile pentru județul Teleorman se vor face, în continuare, la București, dincolo de doleanțele organizației din județ, potrivit unor surse liberale.

Astfel, se pare că toate deciziile în aceea ce privește Instituția Prefectului, dar și instituțiile deconcentrate din Teleorman vor fi luate la Centru, cu girul conducerii centrale a liberalilor, după data de 24 noiembrie, deși conducerea din județ a precizat în repetate rânduri că schimbările vor fi făcute începând cu prima zi de guvernare a PNL.

Pentru ca deciziile liberalilor să fie puse în aplicare, este nevoie însă ca PNL să preia oficial guvernarea, după votul de învestire din Parlament. Vot care, judecând după discuțiile din spațiul public, este foarte posibil să nu fie dat oricum până pe 24 noiembrie. La fel cum este posibil să fie dat, însă nu în favoarea liberalilor.

Oricum ar sta lucrurile, șefii deconcentratelor din Teleorman pot sta liniștiți, cel puțin până după al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.