Sport

Cupa Young Steaua / ediţia a 2-a

Timp de două zile, pe stadionul Municipal din Alexandria s-au jucat meciurile ediţiei a doua a Cupei Young Steaua, competiţie fotbalistică juvenilă, rezervată sportivilor născuţi în 2005 şi mai mici. Ediţia din acest an,. care s-a jucat pe latul terenului Municipal (au fost amenajate câte două terenuri cu dimensiuni 64×54 metri) a avut un impact în rândul publicului destul de mare, însă la reuşita competiţiei au contribuit din plin organizatorii, prin numele echipelor participante. În acest sens, trebuie spus că ediţia din acest an a Cupei Young Steaua a avut la start opt echipe, pe lângă echipa gazdă (pregătită de antrenorii clubului alexăndrean, supervizaţi de fondatorii acesteia, Vali Badea şi Sorin Paraschiv), au fost prezente alte echipe “cu nume” din ţară: CS Dinamo Bucureşti, CSU Craiova (medaliată în sezonul trecut la nivel naţional la această categorie de vârstă), ACS Dinamo Noua Generaţia, Academia Spoprt Team Bucureşti, FC Voluntari, FC Petrolul 95 Ploieşti şi Atletico Roşiorii de Vede.

Despre această competiţie (care s-a jucat pe parcursul a două zile, 30 şi 31 august a.c.), unul dintre organizatori, Sorin Paraschiv a ţinut să spună următoarele: “Din punctul nostru de vedere, considerăm că este o competiţie reuşită, dacă anul trecut, la prima ediţie, am avut patru echipe la start, anul acesta am încercat să aducem opt echipe şi să fie formaţii cu tradiţie în fotbalul juvenil. Considerăm că este un turneu bun din punct de vedere valoric şi ţinem să mulţumim atât echipelor prezente, cât şi publicului care ne-a urmărit şi a fost în tribune pe parcursul turneului. Cât despre echipa noastră, chiar dacă suntem un club înfiinţat acum un an, noi ne dorim să câştigăm competiţia, însă rămâne de văzut, totuşi aceşti copii pot creşte în valoare şi pot acumula experienţă prin aceste jocuri”.

În prima zi a turneului Cupa Young Steaua Alexandria (marţi, 30 august) s-au înregistrat următoarele rezultate:

Grupa A:

– Young Steaua – Dinamo Noua Generaţie 5-0

– Atletico Roşiorii de Vede – CSU Craiova 0-5

– Dinamo Noua Generaţie – CSU Craiova 0-7

– Young Steaua -Atletico Roşiori 3-1

– Atletico Roşiori – Dinamo Noua Generaţie 8-0

– CSU Craiova – Young Steaua 2-2

Clasament

  1. CSU Craiova – 7p (14-2)
  2. Young Steaua – 7p (10-3)
  3. Atletico Roşiori – 3p
  4. Dinamo Noua Generaţie – 0p

 

Grupa B

– Academia Sport Team – CS Dinamo 3-1

– Petrolul 95 Ploieşti – FC Voluntari 0-0

– CS Dinamo – Petrolul 95 Ploieşti 0-2

– FC Voluntari – Academia Sport Team 3-0

– CS Dinamo – FC Voluntari 0-1

– Petrolul 95 Ploieşti – Academia Sport Team 0-2

Clasament

  1. FC Voluntari – 7p (3-0)
  2. Academia Sport Team – 7p (5-4)
  3. Petrolul 95 Ploieşti – 3p
  4. CS Dinamo – 0p

În ziua a doua a turneului (miercuri, 31 august), de la orele 17.00 şi 18.00, au avut loc finalele (finala mică, finala mare) competiţiei, urmate de festivitate de premiere a ediţiei a doua a întrecerii.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.