Sport

Cupa Teleormanul 2013 – Zimnicea, la prima organizare a turneului final

sedintaAşa cum se ştie, turneul final al Cupei Teleormanul din acest an s-a decalat cu o săptămână de la calendarul anunţat iniţial, deşi AJF Teleorman, Consiliul Judeţean şi Direcţia pentru Sport şi Tineret Teleorman au vrut să respecte programul iniţial. Acest lucru s-a decis, în urma şedinţei tehnice cu echipele, din 6 august a.c., în cadrul căreia a existat o singură variantă pentru organizare, Zimnicea, care a condiţionat găzduirea evenimentului pentru zilele 17/18 august. În ciuda insistenţelor celor prezenţi la şedinţă, a numeroaselor telefoane care s-au dat, dar mai ales după refuzul surprinzător de a găzdui evenimentul al primarului din Brânceni (motivele invocate au fost “subţiri”, de la unele probleme existente la pista de atletism, până la lipsa fondurilor pentru masa de protocol!), s-a acceptat această variantă, condiţionată la rândul ei de acceptul echipelor participante de a juca o săptămână mai târziu; ca o paranteză, trebuie spus că un eventual refuz a două echipe de a amâna turneul ar fi dus la imposibilitatea organizării competiţiei în condiţii normale.

În cele din urmă, după numeroasele “ok”-uri primite de delegaţii echipelor de la şefii lor aflaţi pe plaja litoralului (!), s-a ajuns la varianta Zimnicea, o săptămână mai târziu. Este prima ediţie, din cele 41 de până acum, pe care oraşul Zimnicea o găzduieşte, iar evenimentul se anunţă unul de amploare, mai ales că în aceeaşi perioadă au loc şi alte evenimente în oraşul de la Dunăre.

Cele patru echipe calificate la turneu promit un spectacol fotbalistic de ţinută, chiar dacă apare această săptămână de pauză în desfăşurarea Cupei Teleormanul; poate însă că pentru echipele calificate la turneul final este un prilej să-şi “încarce bateriile” şi să fie pregătite 100% pentru cele două zile de competiţie.

Reamitim faptul că pentru întrecerea fotbalistică a Cupei Teleormanul 2013, organizatorul principal Consiliul Judeţean va acorda premii totale de 6.000, iar AJF Teleorman va acorda trofeele şi câte cinci mingii pentru fiecare participantă. Iată programul jocurilor turneului final al Cupei Teleormanul 2013, care se se va disputa la Zimnicea:

Semifinale (17 august)

– (15.30) Viaţă Nouă Olteni – Unirea Brânceni;

– (17.30) Udinese Uda Clocociov – Dunărea Zimnicea;

Finalele (18 august)

– (15.30) finala mică (învinsele din semifinale);

– (17.30) finala mare (învingătoarele din semifinale).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.