Sport

Cupa Teleormanul 2013 – Unirea Brânceni a fost surpriza plăcută a ediţiei a 41-a!

Despre turneul final al Cupei Teleormanul, desfăşurat la Zimnicea,în zilele de 17 şi 18 august a.c. s-a tot vorbit şi probabil că mult timp se va aminti de surpriza pe care a produsă câştigătoarea ediţiei din acest an. Unirea Brânceni, echipă cotată cu a patra şansă la câştigarea competiţiei, a reuşit să se impună la capătul unei competiţii care a stat sub semnul echilibrului, dar şi a spectaculozităţii. Fostă pretendentă la un loc în Liga a 4-a, pe care ulterior l-a obţinut prin cesionare de la CS Vârtoape, echipa din Brânceni a venit la turneul final cu un staf destul de numeros; iar între cei implicaţi în organizarea echipei, s-a remarcat primarul Dumitru Neagu, cel care s-a arătat foarte emoţionat la final, când s-a obţinut trofeul Cupei Teleormanul. “Sunt foarte mulţumit, aceşti băieţi au luptat, au avut încredere şi au reuşit să câştige cupa!”, a spus primarul comunei Brânceni, cel care a fost alături de echipă pe tot parcursul competiţiei.

 

Atmosfera dominată tot de Brânceni

Pe parcursul celor două zile de turneu final de la Zimnicea, în tribunele stadionului orăşenesc au luat loc câteva sute de spectatori, iar la ora finalei numărul celor prezenţi depăşea 600 de spectatori, ceea ce l-a făcut pe unul din oamenii de la stadion să spună că n-a mai văzut atâta lume de pe vremea când Zimnicea avea echipă în Divizia C! Între spectatorii prezenţi, pe lângă localnici, destul de puţini totuşi, s-a remarcat numeroasa şi zgomotoasa galerie din Brânceni, care pe lângă presiunea pe care a pus-o pe arbitrii şi adversarii jucătorilor de la Unirea, s-a comportat ca al 12-lea jucător pentru echipă.

La finalul competiţiei, după ultimul penalti apărat de portarul Florin Olteanu – cel mai bun portar al turneului, spectatorii din Brânceni au scandat minute în şir, alături de jucătorii echipei; iar căpitanul Cătălin Desculţu (poate cel mai bun jucător al turneului final) a primit trofeul ediţiei 2013 din partea organizatorilor competiţiei, în uralele suporterilor şi ale coechipierilor.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.