Sport

Cupa Teleormanul 2013 – gala laureaţilor

La finalul competiţiei fotbalistice, pe terenul din Zimnicea s-a desfăşurat festivitatea de premiere a turneului final al Cupei Teleormanul 2013. Prezent la eveniment, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Gâdea, a felicitat echipele participante, sportivii, antrenorii şi toţi cei implicaţi în competiţie, dar a ţinut să evidenţieze în mod deosebit câştigătoarea Unirea Brânceni, pentru trofeul obţinut. De asemenea, primarul oraşului Zimnicea, Petre Pârvu, a ţinut să felicite toate echipele participante, pe toţi cei angrenaţi în desfăşurarea competiţiilor şi concursurilor sportive.

De asemenea, preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, a felicitat echipele participante şi în mod deosebit pe învingători, acesta apreciind atât calitatea fotbalistică a turneului, cât şi spiritul de fairplay pe care l-au arătat cele patru echipe participante.

În privinţa premiilor acordate, să spunem că pentru ediţia 2013 a Cupei Teleormanul s-au acordat premii totale de peste 10.000 lei din care 6.000 lei au fost alocaţi de Consiliul Judeţean Teleorman, peste 2000 lei de către AJF Teleorman, care a înmânat câte cinci mingii fiecăreia din echipe, dar şi cupele şi diplomele participanţilor, iar Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Teleorman, care a oferit premiile în probele atletice şi de tradiţie, a alocat de asemenea peste 2000 lei.

Iată premiile care au fost acordate în cadrul competiţiei fotbalistice de către Consiliul Judeţean Teleorman şi AJF Teleorman la turneul final al Cupei Teleormanul, ediţia 2013:

– locul 1 (2.400 lei + 5 mingi): Unirea Brânceni;

– locul 2 (1200 lei + 5 mingi): Udinese Uda Clocociov;

– locul 3 (700 lei + 5 mingi): Dunărea Zimnicea;

– locul 4 (500 lei + 5 mingi): Viaţă Nouă Olteni;

– premiul fairplay (1200 lei): Udinese Uda Clocociov.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.