Sport

Cupa României, turul 3. Unirea Brânceni a fost eliminată de echipa din Filiaşi

Marţi, 13 septembrie, a fost o zi cu ghinion pentru deţinătoarea trofeului Cupei României la nivel judeţean, Unirea Brânceni fiind eliminată din competiţie în turul 3 preliminar. În faţa publicului local, Unirea Brânceni a făcut un joc modest, fiind surprinsă de echipa din Filiaşi, atât din punct de vedere al tacticii de joc, cât şi datorită condiţiei fizice superioare a oaspeţilor. În final, echipa din Brânceni a pierdut cu 3-0 şi a fost eliminată din Cupa României, competiţie în care n-a reuşit să repete performanţa de anul trecut, când a ajuns până în faza a 6-a, şaisprezecimile competiţiei.

Despre jocul disputat marţi, multe nu pot fi spuse, însă pentru echipa din Brânceni nu a fost neapărat o mare dezamăgire eliminare din competiţie, cât a fost o prestaţie care a nemulţumit conducerea clubului şi publicul prezent la joc. “Noi am recunoscut, am avut o evoluţie mai slabă în acest joc, adversarii ne-au surprins cu evoluţia lor foarte agresivă, o dovadă este aceea că după primul gol au rămas tot în ofensivă. Diferenţa au făcut-o agresivitatea lor, dar şi pregătirea fizică, la acest capitol noi am fost inferiori”, a spus Valentin Comănescu, delegat al echipei Unirea Brânceni. După acest joc, echipa din Brânceni (altfel, liderul la zi în clasamentul Ligii a 4-a) rămâne să se concentreze pe campionatul judeţean, iar performanţa din toamna lui 2015, când a jucat în faza şaisprezecimilor Cupei României, în care a fost eliminată de Astra Giurgiu, rămâne singura performanţă de acest gen pentru fotbalul teleormănean după 1989!

– Unirea Brânceni (TR) – ACSO Filiaşi (DJ)  0-3 (au marcat Căle 25, Duriţă 33, Pârvuică 55). Pentru Unirea Brânceni au jucat: Mihalcea, Grosu, Dinu, Dana, Zamfir, Slobozeanu, Mitran, Păun, Răuţă, Desculţu, Fuierică; au mai intrat Bucă, Popa, Ştirbu. Au arbitrat: Mădălin Marinescu (Ploieşti), Marian Silviu Costache, Maria Mădălina Mazilu (ambii din Râmnicu Vâlcea).

 

Alte rezultate înregistrate în turul 3 al Cupei României, de marţi, 13.09:

– Şoimii Lipova (AR) – CNS Cetate Deva (HD) 1-3 după prelungiri (1-1 după 90 de minute);

– AFK Csikserea Miercurea Ciuc (HR) – Foresta Suceava (SV) 0-1;

– FC Recea (MM) – Metalurgistul Cugir (AB) 9-0;

– Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (TM) – Industria Galda (AB) 3-2;

– AFC Hărman (BV) – SCM Piteşti (AG) 0-2;

– Dinamo II (B) – Înainte Modelu (CL) 4-0.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.