Sport

Cupa României, sferturi de finală – FCM Alexandria, Uda Clocociov, Brânceni şi Videle s-au calificat în semifinale

Etapa sferturilor de finală din cadrul Cupei României, faza judeţeană s-a disputat miercuri după-amiază, după un program destul de interesant. Cel mai aşteptat joc al zilei a fost între Sporting Roşiorii de Vede şi FCM Alexandria, două echipe rivale în campionat, care s-au întâlnit la 10 zile distanţă după remiza din Liga a 4-a (1-1 a fost atunci). Şi de această dată jocul, disputat la Buzescu, a fost echilibrat, cele  două echipe s-au închis reciproc, astfel că până la final, nici una nu s-a desprins în învingătoare. Alexandrenii au avut trei ocazii de a înscrie, în prima jumătate de oră, după care roşiorenii au trecut la cârma meciului, dar golurile s-au amânat. După o oră de joc, alexăndrenii au marcat prin Robert Slobozeanu, însă Sporting a egalat prin Mitică Moşteanu, astfel că suspansul s-a prelungit la loviturile de departajare. Pentru FCM au marcat S. Răducu, R. Slobozeanu, L. Brânceanu, M. Urucu şi A. Tudor, iar pentru Sporting au înscris M. Lăcovişte, C. Bârsan şi M. Moşteanu, şi a ratat L. Matei. Astfel, alexăndrenii s-au calificat pentru semifinalele Cupei României şi au luat o (mică) revanşă în faţa rivalilor de la Sporting.

În jocul de la Botoroaga, Pamimai Videle a dominat categoric disputa cu CS Vităneşti, a câştigat la 5 goluri diferenţă, însă scorul putea fi mult mai confortabil, dacă nu s-ar fi irosit cu uşurinţă multele situaţii de gol create. Iar Unirea Brânceni, care a învins pe Metalul Frăsinet (pe teren Peco Alexandria), şi Udinese Uda Clocociov (care a învins pe Municipalul din Roşiori, pe Rapid Buzescu) completează lista echipelor calificate în semifinalele Cupei României.

 

Rezultatele complete ale jocurilor din sferturile de finală ale Cupei României, faza judeţeană:

– Metalul Frăsinet – Unirea Brânceni 1-3 (Neamţu / Desculţu 2, Măgureanu);

– Sporting Roşiorii de Vede – FCM Alexandria 1-1; 3-5 după lovituri de departajare (M. Moşteanu 78 / R. Slobozeanu 66);

– Rapid Buzescu – Udinese Uda Clocociov 2-3;

– CS Vităneşti – Pamimai Videle 2-7 (G. Gârniţă 57, R. Bugheanu 75 / M. Olteanu 15, 27, I. Alexandru 18, 21, M. Zamfir 60, I. Grosu 71, V. Raportaru 73).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.