Sport

Cupa Mărțișorului la atletism a ajuns la ediția a 12-a

Sâmbătă, 4 martie 2017, în comuna Vîrtoape, va avea loc tradiționala Cupa Mărțișorului la atletism, competiție organizată de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Teleorman, în cooperare cu CS Vîrtoape, Primăria și Consiliul Local Vîrtoape.  Competiția atletică, ajunsă la a 12-a ediție, va fi structurată pe mai multe categorii de vârstă, astfel: clasele I-II, III-IV, V-VI, VII-VIII și IX-XII, la fiecare dintre acestea cu ierarhii separate pentru fete și băieți.

Traseul de alergare va fi prin centrul comunei, cu sosire la Monument. Vor participa elevi de la școlile din Perii Broșteni, Olteni, Ciolănești, Rădoiești, Drăgănești Vede și, bineînțeles, Vîrtoape. La grupa mare de vârstă se vor întrece liceeni din Olteni.

În aceeași zi, 4 martie, pe terenul de minifotbal din Vîrtoape, va avea loc Cupa Mârțișorului la fotbal, competiție organizată de către Asociația Județeană de Fotbal Teleorman. Vor participa patru echipe de băieți și două de fete, din localitățile enumerate mai sus. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.