Sport

Cupa Juventus – Eşec sever pentru FCM Alexandria cu gazda Juventus Bucureşti

Joi s-au disputat alte jocuri în cadrul turneului fotbalistic pe teren sintetic care are loc în Complexul sportiv Colentina din Bucureşti, Cupa Juventus. În al doilea joc al turneului, FCM Alexandria a întâlnit gazdele de la Juventus Bucureşti, meci care s-a dovedit mult mai dificil decât primul, care avea să se încheie cu un eşec sever, 0-5! Deşi alexăndrenii au rezistat în prima repriză, când scorul a fost alb, în primele minute din partea secundă gazdele au apăsat acceleraţia şi, pe fondul unor erori în defensivă, a apărut un prim penalti (55), după care bucureştenii s-au desprins. În ultimele 30 de minute, Juventus s-a descătuşat, iar FCM Alexandria a pierdut cu 5-0, o partidă care reprezintă un adevărat duş rece pentru echipa lui Romică Ciobanu.

Deşi au pierdut de o asemenea manieră, alexăndrenii menţin şanse reale de a prinde semifinalele competiţiei din bucureşti, dacă sâmbătă vor câştiga al treilea joc în grupă. Meciul cu Electroaparataj Bucureşti va decide locul pe care se vor clasa alexăndrenii, după care sunt programate jocuri pentru clasament.

 

“Am întâlnit o echipă foarte bună, care şi-a demonstrat forţa, până la urmă vorbim de o echipă care vrea promovare în Liga a 2-a, s-a văzut foarte clar diferenţa. Totuşi, cred că am stat bine peste 55 de minute, dar au fost goluri apărute în urma unor greşeli individuale, lipsa de experienţă a noastră, tinereţea lotului, dar şi calitatea jucătorilor de la Juventus, au făcut diferenţa. Au urmat schimbările, au intrat şi jucători mai tineri, şi au apărut greşelile, iar scorul a luat proporţii. Consider că a fost un joc aşa cum ne aşteptam, foarte dificil” – Romulus Ciobanu, antrenor principal FCM Alexandria.

– FCM Alexandria – Juventus Bucureşti 0-5; pentru FCM au jucat: F. Olteanu, I. Dragu, T. Mircea, I. Sitaru, A. Olteanu, F. Radu, R. Slobozeanu, M. Marin, C. Căpăţână, M. Tereuci, M. Olteanu; au mai intrat Lascu, Boşoteanu, Mitroi, Dinu, Preda, Păun, Ionicel, Şandru, Ungureanu – în probe.

Programul ultimei etape a grupelor din cadrul Cupei Juventus, seria II:

– (10.30) FCM Alexandria – Electroaparataj Bucureşti;

– (13.30) Voinţa Snagov – Juventus Bucureşti.

După terminarea jocurilor în grupe, este stabilit următorul program:

16 februarie (semifinale)

– (10.30) loc 1 seria I – locul 2 seria II

– (13.30) locul 1 seria II – locul 2 seria I

17 februarie (jocuri pentru clasament)

– (10.30) meci pentru locurile 7 / 8 (locurile 4 din grupe)

– (13.30) meci pentru locurile 5/6 (locurile 3 din grupe).

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.