Sport

“Cupa de Ciocolată”, prilej de pregătire pentru tinerii baschetbalişti

Recent s-a desfăşurat, la Sala Sporturilor din Alexandria, a doua ediţie a competiţiei baschetbalistice juvenile “Cupa de Ciocolată”, competiţie organizată de CST Alexandria. Competiţia, rezervată sportivilor de 10 ani şi mai tineri (născuţi 2003), a avut la start patru echipe, însă importantă a fost pregătirea, dar şi verificarea stadiului la care se află aceşti tineri baschetlişti în procesul lor de formate ca sportivi. Antrenorul echipei CST Alexandria, Toma Vrânceanu, a precizat faptul că “rezultatul pur sportiv a contat mai puţin, această întrecere a reprezentat mai degrabă un prilej de verificare a echipei, în vederea participării la campionatul naţional de minibaschet”. Să precizăm că la final, tinerii alexăndreni au reuşit să câştige competiţia pe care au găzduit-o, iar la finalul acesteia s-au acordat cupe, diplome şi premii individuale.

Lotul echipei CST Alexandria, minibaschet, pregătit de antrenorul Toma Vrânceanu, îi cuprinde pe următorii jucători: E. Chicu, A. Susai, M. Niţu, L. Răduţ, T. Tecşor, C. Bican, A. Nedelcu, V. Matei, O. Berceanu, S. Zârnă, V. Ologeanu, F. Cristea, M. Marinescu, D. Lepădat, A. Lungu, M. Goran.

Rezultatele echipei CST Alexandria la Cupa de Ciocolată, baschet juvenil, au fost: 36-28 cu ICED Bucureşti, 41-16 cu CS Elcomet Turceni, 35-18 cu BC Lions Criova.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.