Economie

Cum vrea Primăria să schimbe centrul oraşului/ Victor Drăguşin: „Modernizăm Alexandria cu fonduri europene”

Refacerea centrului pietonal, un sistem de 10.6 km de piste pentru biciclete şi transport în comun ecologic prin achiziţionarea de autobuze electrice – asta îşi doreşte Primăria Alexandria pentru municipiul reşedinţă de judeţ, iar proiectul prin care toate vor fi puse în aplicare este aproape de start.

„Demarăm, în Alexandria, cu fonduri europene, cea mai amplă lucrare de modernizare urbană, prin refacerea în totalitate a centrului pietonal (Str. Bucureşti – Str. Ion Creangă), înfiinţăm un sistem de 10.6 km de piste pentru biciclete şi introducem transportul în comun ecologic prin achiziţionarea de autobuze electrice”, a precizat primarul municipiului Alexandria, Victor Drăguşin.

Alexăndrenii care au idei ce pot contribui la îmbunătăţirea proiectului o pot face, până pe data de 15 august, la Primăria Alexandria, Str. Dunarii, nr. 139, et. 1, ca. 27, prin email la primalex@alexandria.ro sau fax 0247/317728.

Proiectul „Reducerea emisiilor de carbon în Municipiul Alexandria prin adoptarea unui transport public ecologic” este finanţat prin AXA 4 – Sprijinirea dezvoltării urbane durabile( prin care se acordă finanţare directă municipiilor reşedinţă de judeţ), Prioritatea de investitii 4.1 – reducerea emisiilor de carbon in municipiile resedinta de judet prin investitii bazate pe planurile de mobilitate urbană şi are o valoare de 17.070.500,00 euro conform acordului de negociere. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Ca sa vezi. Fonduri europene…. Adica de la cei care sunt parteneri cu statul paralel, vorba lui Dracnea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.