Politic

Cum au votat parlamentarii teleormăneni

alegeriLiviu Dragnea, deputat PSD: „Am votat cu încredere pe cel care va duce România acolo unde îi este locul, în rândul ţărilor dezvoltate din Europa. Cred că vom reuşi să continuăm programul asumat în 2012, când am venit la guvernare şi de când reparăm tot ce a stricat regimul Băsescu. Preşedintele votat de mine va fi garantul liniştii şi normalităţii în ţară, pentru bunăstarea poporului, astfel încât românii să fie mândri că trăiesc în România”.

Nicolae Mohanu, senator PSD: „Am votat în Turnu Măgurele, acolo unde locuiesc şi unde am fost primar patru mandate, cu gândul şi speranţa că şi în România după aceste alegeri, vom avea preşedintele de care România are nevoie pentru a restabili liniştea şi pacea în ţară, între noi românii şi între instituţii şi oamenii politici. Am votat pentru un preşedinte mediator şi nu pentru unul care să dezbine. Candidatul PSD este cel care va aduce schimbarea şi o va şi duce până la capăt, odată cu noile programe şi proiecte de dezvoltare a ţării”.

Calotă Ică Florică, deputat liberal de la PLR: „Fără să mă ascund, am votat un independent, pe dl. Tăriceanu, cel pe care îl consider cel mai bun pentru funcţia de preşedinte al României. Când dumnealui a fost prim-ministru, economia a mers cel mai bine, au crescut pensiile şi salariile, mediul de afaceri a avut cele mai bune rezultate. Am vot acum cu aceste gânduri cu speranţa că în România se va restabili liniştea şi consensul pentru cele mai îndrăzneţe şi eficiente programe de dezvoltare în folosul poporului şi nu al unor grupuri de interese, fie ele politice sau de altă natură”.

Marin Almăjanu, deputat PNL, copreşedinte al Alianţei Creştin Liberale: „Votul meu a fost unul cu ţintă precisă, respectiv pentru România lucrului bine făcut, respectiv pentru Klaus Iohannis, omul de care este absolut nevoie în acest moment în România. Este nevoie de candidatul nostru pentru a aduce înţelegerea şi normalitatea în întreaga viaţă politică şi socială a ţării în rândul tuturor românilor. Să sperăm că după aceste alegeri, dacă electoratul va avea discernământul să voteze un alt preşedinte decât unul de la PSD, se va înlătura hegemonia de la putere a PSD-ului”.

Lucian Militaru, deputat PDL, vicepreşedinte al ACL Teleorman: „Votul meu este unul prin care vreau ca România să fie lucrului bine făcut. Şi cu asta cred că am spus tot. Am încredere că toţi cei care vor veni astăzi la vot, vor şti pe cine să voteze ca să avem în următoarea perioadă a istoriei noastre o ţară prosperă şi respectată pe plan internaţional”.

Valentin Boboc, deputat PSD: „Prin votul exprimat astăzi, preşedintele ales va fi cel care va aduce ţara în normalitate cu un guvern şi o politică economică şi socială coerentă, care să dea populaţiei posibilitatea să aibă condiţii mai bune de trai, astfel încât, oamenii să nu mai fie nevoiţi să plece să lucreze în alte ţări. România trebuie să devină o ţară atractivă nu numai pentru cetăţenii ei, ci şi pentru cetăţenii altor ţări din Europa şi din lume. Şi, sigur, preşedintele votat de mine va realiza acest lucru în următorii cinci ani”.

Viorica Dăncila, europarlamentar PSD din Teleorman: „Votul meu este unul dat pentru a schimba complet regimul Băsescu, care a dezbinat populaţia ţării, a dus România şi pe români în cea mai gravă criză economică şi socială. Preşedintele votat de mine are capacitatea de a aduce România în rândul ţărilor europene civilizate, prospere şi cu o viziune de viitor pentru asigurarea dezvoltării economice în contextul european favorabil ţăii noastre, arătând astfel că-şi respectă toţi cetăţenii. Şi acesta este fără îndoială, candidatul PSD, Victor Ponta, pe care eu l-am votat”.

A consemnat Gh. Paraschiv

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.