Advertorial

Cum alegi salonul potrivit pentru machiajul de nuntă?

Machiajul este una din cele mai importante părți are look-ului de nuntă, impreună cu sesiunea foto și video de nuntă. De aceea, este foarte important să alegem un salon care ne poate crea lookul dorit. Deoarece sunt foarte multe saloane dintre care putem alege, este intotdeauna recomandat sa știm exact ce să căutam. Aici aveți o listă cu diverse idei care for face alegerea salonului un process mult mai ușor.

Creați o listă cu saloanele din zonă

Înainte de a alege un salon, este important să știm ce opțiuni avem. De aceea o idee foarte bună este să creem o listă cu saloanele care ne interesează. Așa este mult mai ușor sa aflăm prețuri, servicii si alte informații.

Planificați tipul de machiaj dorit

Un alt lucru foarte important este tipul de machiaj pe care il doriți. Studiați diferite tipuri de machiaj si vedeți care din ele vă place cel mai mult. Instagram, Pinterest, precum și bloguri locale pot fi niște surse de inspirație excelente. In general, este recomandat să alegeți mai multe stiluri de machiaj. Intotdeauna este bine sa avem un “plan B”, în caz că un machiaj este prea complex sau nici un salon nu îl oferă.

Citiți review-uri

In general, atunci cand vrei să alegi un salon pentru machiaj, review-urile pot să ajute foarte mult. Poți sa afli despre serviciile acelui salon, dar și păreri de la clienți. Unele păreri pot fi foarte subiective. Dar chiar și așa, ne vor ajuta să ințelegem la ce ne putem aștepta.

Verificați portofoliul

Asemenea unui videograf de nuntă profesionist, orice make-up artist are propriul portofoliul. Este important să ne verificam portofoliul, deoarece ne arată stilul artistului, precum și tipul de machiaj pe care îl ofera. Sigur, putem veni cu poze sau idei propria. Însă e foarte important să știm exact ce tip de machiaj este ideal și dacă artistul ne poate ajuta sau nu. Orice mireasă are un tip specific de machiaj care îi place. Dar nu orice make-up artist va putea să creeze acel tip de machiaj. De aceea este important să ne uităm la portofoliu.

Planificaţi o sesiune de test

Chiar dacă ați găsit un salon, este important să testați serviciile lor. Un lucru foarte ușor de făcut este o sesiune de test. Un test este necesar pentru a vedea dacă tipul de machiaj dorit este bun sau nu pentru tine. În cele din urmă, vrei un machiaj frumos, calitativ și care îți stă foarte bine. Plus, în general, este mai bine să testezi mai multe tipuri de machiaj până găsiți pe cel ideal.

Alegeți un buget

Un machiaj de nuntă poate varia atunci când vine vorba de preț. Unele machiaje de nuntă sunt foarte scumpe. Altele sunt mai accesibile. De aceea este important să vedem ce prețuri are fiecare salon. Acest lucru ne ajută foarte mult.

Programarea

În general, majoritatea saloanelor sunt foarte aglomerate în perioadele când au loc nunți. De aceea este foarte recomandat să vedeți cand vă puteți programa. Câteodată, este dificil să vă puteți programa deoarece nu este nici un loc disponibil. Programarea cu mai multe luni în avans este o recomandare excelentă.

Aveti anumite cerințe extra?

Dacă da, atunci este important să vorbiți cu salonul și să vedeți dacă pot să vă ajute. Nu toate saloanele pot oferi o calitate specifică, unele nu au suport pentru anumite acesorii. De aceea este foarte important să știți exact ce tip de voal aveți, daca doriți o anumită orientare a părului, etc.

Cât de mult timp este necesar?

Atunci când faceți programarea, este important să primiți o estimare cu numărul de ore necesar pentru sesiunea de makeup. Ziua nunții are un numar limitat de ore, deci totul trebuie programat cu atenție. Ideal, o sesiune nu va dura mai mult de o oră pentru machiaj. Dacă poți să iti faci si părul în același loc, atunci e excelent!

Este foarte important să alegi un salon de machiaj care știe exact cum să creeze un look impecabil. De aceea nu e recomandat să alegi orice salon. Alege un salon care are experiență, un preț accesibil și în bugetul dorit. Ideal, vrei să te ajute și cu cerințe speciale, dacă este cazul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.