Sport

Culturism – Încă un titlu naţional pentru Beatrice Şerban

Una din cele mai importante practicante de culturism din România este alexăndreanca Beatrice Şerban, sportivă legitimată la CST Alexandria. La ultima competiţie naţională, desfăşurată la Slobozia, aceasta a confirmat încă o dată că este liderul generaţiei tinere de sportive care practică body-building, ea dominând categoric probele de juniori ale competiţiei. Campioană mondială şi europeană în 2012, dar şi deţinătoarea titlului naţional la senioare, Beti Şerban, sportivă pregătită de antrenorul Florin Dumitru, a mai adăugat un trofeu în palmares, titlul naţional la junioare (concursul open) din acest an.

Tot în concursul desfăşurat la Slobozia, s-au evidenţiat alţi doi tineri culturişti teleormăneni. Este vorba de Dan Alexandru Dumitru, sportiv legitimat de asemenea la CST Alexandria, care s-a clasat pe poziţia a 3-a la juniori II, dar şi  Vali Tutunaru, cel care obţine medalia de argint pentru clubul roşiorean Miky Gin (unde îl are antrenor pe Gheorghe Nicolae, iar preşedinte al clubului este Ştefan Mirea).

Rezultatele sportivilor teleormăneni la recentele Campionate naţionale de juniori, desfăşurate la Slobozia (31 mai – 2 iunie)

– Beatrice Şerban (CST Alexandria, juniori I, open), locul I (medalie de aur);

– Dan Alexandru Dumitru (CST Alexandria, juniori II, +70 kg), locul III (medalie de bronz);

– Vali Tutunaru (Miky Gin Roşiorii de Vede, juniori I, +70 kg), locuul II (medalie de argint).

Bogdan Panăbeti

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.