Eveniment

Cultură de cannabis – ridicată de poliţişti

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Teleorman şi poliţiştii Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat mai multe plante de cannabis, în urma a 3 percheziţii domiciliare efectuate joi dimineaţă. Cinci  persoane au fost conduse la audieri.

La data de 18 august a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman au efectuat 3 percheziţii domiciliare (două pe raza comunei Dracea, judeţul Teleorman şi una în municipiul Bucureşti), la persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma acţiunii, la una dintre locaţiile percheziţionate, situată în comuna Dracea, judeţul Teleorman, a fost descoperită o cultură de cannabis, formată din plante cu dimensiuni cuprinse între 1 şi 2 metri. Întreaga cantitate a fost ridicată de poliţişti.

În baza mandatelor de aducere, cinci persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, pentru audieri şi dispunerea  măsurilor legale.

Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.