Politic

Cu peste un milion de semnături de susţinere, Dan Diaconescu şi-a depus candidatura la preşedinţia României

ppdd 1Luni, 22 septembrie, “poporul violet” a luat cu asalt sediul Biroului Electoral Central pentru a fi alături de Dan Diaconescu cu prilejul depunerii candidaturii pentru funcția de președinte al României. Dan Diaconescu a sosit la ora 16.40, însoțit de Simona Man – președintele PP-DD, Liviu Neagu – secretarul general PP-DD şi Diana Voiculescu, prim-vicepreședinte, și a fost întâmpinat de parlamentari, aleși locali și simpatizanți ai partidului.

La ora 17:00, Dan Diaconescu și-a depus oficial candidatura pentru cea mai înaltă funcție din stat, în aplauzele şi încurajările participanților, arătând totodată cele peste un milion de semnături de susținere primite din întreaga țară.

După miezul nopții, studioul OTV a fost neîncăpător pentru cei peste 3000 de: senatori, deputați, primari, viceprimari, vicepreședinți de consilii județene, consilieri locali şi județeni ai PP-DD, care, într-o atmosferă de carnaval, și-au manifestat sprijinul pentru Dan Diaconescu și au garantat prezența lui DD în finala prezidențială.

Cea mai numeroasă delegație județeană a fost cea a județului Teleorman, fiind prezenți la Bucureşti: Stelică Tălpigă – prim-vicepreședintele organizației și consilier municipal, Lucian Iotu – vicepreședinte la nivel național si viceprimar al municipiului Alexandria, Jean Abălaru – consilier municipal, Tudor Neagu – consilier județean, Alexandru Mincă – viceprimarul comunei Zâmbreasca și alți peste o sută de aleși locali și membri din Turnu – Măgurele, Roșiorii de Vede, Videle și alte localități teleormănene.

În discursul său, teleormăneanul Liviu Neagu – președintele Organizației Județene Teleorman, Secretar General al partidului la nivel național, dar și Secretar General Adjunct al Guvernului României, a prezentat principalele două argumente pentru care Dan Diaconescu trebuie să devină președintele României: “Dan Diaconescu crede în Dumnezeu și în poporul român și vine în fața românilor cu un proiect de țară autentic, o țară nu cum și-o imaginează DD ci așa cum și-o doresc milioane de români în baza celor o sută de puncte propuse de aceștia în emisiunile OTV”.

Ținând cont de ceea ce se întâmplă în ultimele zile pe scena politică, nu este exclus ca Dan Diaconescu să fie contracandidatul lui Victor Ponta în turul doi al alegerilor prezidențiale din 16 noiembrie 2014.

ppdd 2

One Comment

  1. MULT SUCCES DOMNULUI DAN DIACONESCU IN ALEGERI SI SA IL AJUTE DUMNEZEU SA AJUNGA IN FINALA SI CHIAR SA CASTIGE !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.