Sport

Cu gândul la sezonul următor, FCM Alexandria a mai transferat doi jucători U-19

fcmÎn iarna trecută, FCM Alexandria a făcut o serie de achiziţii de jucători, preponderent tineri sub 19 ani, care să completeze lotul pentru acest sezon. Preocuparea clubului alexăndrean în ultima perioadă pentru transferul de jucători care să acopere regula U-19 din toamnă, când se speră să joace în Liga a 3-a, a continuat în ultima perioadă, când FCM-ul a mai legitimat doi sportivi, unul de la CSS Turnu Măgurele (Florin Dincă) şi unul de la Grup Şcolar Nucet (Ovidiu Gheorghe). Aceştia vor fi incluşi în programul echipei, însă cei doi tineri sportivi vor juca preponderent pentru echipa de juniori a clubului alexăndrean, însă vor fi chemaţi, când va fi cazul, inclusiv la nivelul seniorilor.

Cu privire la cei doi jucători aduşi recent la FCM Alexandria, antrenorul Romulus Ciobanu a făcut unele precizări. “Avem noutăţi în lotul echipei, prin aducerea a încă doi sportivi Under 19, ambii născuţi în 1998. Este vorba de Florin Dincă, adus de la CSS Turnu Măgurele, şi Ovidiu Gheorghe, de la Grup Şcolar Nucet, pe care am reuşit să-i transferăm în ultimele zile. Despre Ovidiu Gheorghe pot spune că l-am avut la juniorii republicani, la Chindia Târgovişte, care în sezonul trecut a participat la turneul final cu juniorii Chindiei, ieşind pe locul 3. Consider că prin aceste transferuri am reuşit să acoperim şi situaţia jucătorilor sub 19 ani pentru sezonul următor şi venim astfel să confirmăm preocuparea pentru segmentul tânăr al lotului echipei”, a spus Romulus Ciobanu.

 

Jucătorii tineri – Under 19 – transferaţi/promovaţi de FCM Alexandria în ultima perioadă au fost: Manta George (1997), Preda Orlando (1997), Dragu Ionuţ (1997), Boşoteanu Dragoş (1998), Adelin Barbălată (1999) – au fost în lotul echipei şi în turul de campionat; Eduard Sârbu (1998), Valentin Chiţu (1998), Ciambru M. (1999) Gheorghe Ovidiu (1998), Bratoi Ciprian (1998), Dincă Florin (1998), Epure Dănuţ (1999), Boagiu Bogdan (1998) – au fost transferaţi în iarna trecută.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.