Sport

Cu gândul la Liga a 4-a – FCM Alexandria se reorganizează

fcmÎn ultimele zile, prin Alexandria s-au auzit unele zvonuri legate de numirea unui nou cuplu de antrenori la FCM – probabil cuplul Mircea Cristescu – Sorin Albeanu, dar s-a spus că vor apărea schimbări şi la nivel de organigramă a clubului. De asemenea, se aude prin oraş şi prin mediile sportive locale, despre unele modificări masive la nivelul lotului de jucători pentru următorul campionat, însă, deocamdată, aceste zvonuri n-au fost confirmate, chiar dacă nici unii jucători nu ştiu ce vor face de acum încolo.

Astfel, despre schimbările care au apărut sau vor apărea la FCM Alexandria se vorbeşte inclusiv în vestiarul echipei, iar mulţi din jucători se gândesc chiar la o eventuală plecare. În acest sens, trebuie spus că, după reunirea lotului, de acum o săptămână, se părea că lucrurile revin pe un făgaş normal, că se va continua pregătirea după programul obişnuit; iar la sfârşitul săptămânii trecute, jucătorii aflaţi sub contract cu FCM Alexandria au fost anunţaţi că vor reveni la antrenamente marţi după-amiază, însă şedinţa de pregătire s-a amânat pentru joi, 25 iulie, când, se pare, vor fi anunţate noutăţile de la club.

Să mai punctăm un lucru, faptul că în ultima perioadă tot mai multe echipe din judeţ (îndeosebi din Liga a 4-a) s-au arătat interesate de jucători de la FCM Alexandria, iar unele din acestea chiar au avansat discuţii cu unii dintre ei.

Campionatul judeţean 2013-2014 al Ligii a 4-a va debuta în data de 31 august, iar între cele 16 competitoare se va număra şi FCM Alexandria.

B.Pană

 

One Comment

  1. De ehipa sa se ocupe in continuare florea voicila si dan , si GARANTAT , in cel mult doua luni , se desfinteaza.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.