Sport

Cu gândul la întinerirea lotului, Sporting Roşiori se reuneşte marţi

În sezonul trecut, Sporting Roşiorii de Vede a fost singura echipă teleormăneană participantă în Liga a 3-a. La finalul ediţiei de campionat 2014-2015, roşiorenii pregătiţi de Cristi Negru s-au clasat pe un onorabil loc 5, în seria a 3-a, Liga a 3-a, poziţie onorabilă şi cât se poate de meritorie.

După un retur în care a dat dovadă de stabilitate şi oimogenitate, echipa din Roşiorii de Vede a intrat în vacanţă, iar până pe 14 iulie jucătorii vor avea timp să se destindă; după aceea vor reveni la antrenamente, la stadionul Municipal roşiorean. “Programul de pregătire l-a stabilit antrenorul, a considerat că până pe 14 iulie este suficientă vacanţă, mai ales că noi nu jucăm în prima etapă din Cupa României”, a spus preşedintele clubului Sporting, Gabriel Vlădulescu.

În privinţa transferurilor de jucători, în această vară sunt sigure trei plecări de jucători de la Roşiori: portarul Alexandru Buciu, mijlocaşii Adelin Făinişi şi Alberto Vălimăreanu; cei trei au cerut, din diverse motive, să plece de la Sporting, iar plecările lor au fost în termeni amiabili. “Cei trei care au plecat sunt singurii, deocamdată, însă ei au cerut să plece, pentru că jucaseră mai puţin. Oricum, noi suntem un lot destul de mic, acum sunt doar 14 jucători care vor veni la reunirea echipei, de marţi 14 iulie”, a punctat Vlădulescu.

Fără să menţioneze vreun nume de jucător pe care vizează să-l transfere, preşedintele clubului Sporting Roşiorii de Vede a arătat care ar fi jucătorii pe care intenţionează să-i transfere în această vară: “Din acest an intră regula cu trei jucători juniori, trei sportivi Under 19, astfel că noi sperăm să aducem cinci juniori în lot. Ar mai fi un atacant, un număr 9 adevărat, dacă ne vom înţelege cu el, bine, dacă nu, vom rămâne cu cei pare îi avem. Poate vom găsi un jucător care să ne sprijine pentru linia mediană, dar important este să aducem juniorii pe care ni i-am propus, bine ar fi să găsim chiar un portar sub 19 ani!”.

Aşadar, reunirea lotului echipei Sporting Roşiorii de Vede va fi marţi, 14 iulie (ora 17.00) la stadionul Municipal, unde sunt aşteptaţi toţi cei 14 sportivi, plus antrenorul Cristi Negru (care a confirmat continuarea colaborării cu Sporting). Până la sfârşitul săptămânii vor fi antrenamente de acomodare, iar sâmbătă (18 iulie, ora 10.00), roşiorenii vor juca un amical cu echipa Dunărea Bistreţ (locul 3, Liga a 4-a Dolj, finalistă în Cupa României).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.