Sport

CSS Turnu Măgurele va participa la un turneu de fotbal în Franţa

În perioada 16-22 aprilie a.c., în Franţa, localitatea Dijon, va avea loc un turneu de fotbal pentru juniori D, la care vor participa 20 de echipe, din mai multe ţări. Între acestea se regăseşte şi CSS Turnu Măgurele, echipă pregătită de antrenorul Ionuţ Babadac, care se află la prima participare într-un turneu internaţional în afara ţării. Echipa din Turnu Măgurele, care în acest sezon participă şi la nivelul campionatului republican de juniori, mai are în palmares o competiţie de anvergură, turneul de juniori de la Braşov, în care a disputat finala mică, împotriva slavacilor de la Tatran Preşov. Despre participarea în Franţa, care este sprijinită de clubul CSS Turnu Măgurele, dar şi prin implicarea părinţilor, antrenorul Ionuţ Babadac a declarat: “Pentru noi participarea în Franţa este o premieră, important este să  dar consider că aceşti copii vor câştiga mult în experienţă”. La turneul de la Dijon, antrenorul fotbalitşilor turneni şi-a propus o prezenţă cât mai onorabilă, iar elevii săi speră să aibă o evoluţie care să se ridice la nivelul aşteptărilor.

Între cluburile care vor participa la turneul de la Dijon – Franţa, sunt următoarele: Olympic Lyon (deţinătoarea trofeului), Sparta Praga (Cehia), TL Protvino (Rusia), S. Yaounde (Camerun), FC Charleroi (Belgia) şi alte 14 echipe franceze: FC Valenciennes, RC Strasbourg, FC Metz, AC Le Havre, US Quevilly, ES Pantailler Lamarche, Olympic Saint Etienne, FCO Dijon, ASPTT Dijon, USC Dijon, FC Beaune, F. Chevigny, JSIF, FC Fontaine Les Dijon.

Plecarea delegaţiei din Turnu Măgurele va avea loc de marţi, iar lotul echipei pregătite de Ionuţ Babadac cuprinde următorii jucători: Gabriel Capanu, Cristian Lambă, Ovidiu Tecu, Cătălin Julea, Vlăduţ Stochiţă, Flavius Julea, Mihai Costore, Cristian Geamănă, Radu Lixandru, Eric Milea, Laurenţiu Mitrănuş, Răzvan Petrişor.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.