Sport

CSS Alexandria, la un pas de calificarea la turneul final de volei

Echipa feminină de volei CSS Alexandria a participat, la Brașov, la turneul semifinal al Campionatului Național de minivolei. Fetele pregătite de către profesorul Adrian Găvănescu au fost la un pas de calificarea pentru turneul final, după două victorii și o înfrângere la mare luptă, în meciul decisiv. Iată rezultatele tehnice ale fetelor noastre, în această competiție:

cu Axiopolis Cernavodă 3-0 (25-15, 25-16, 25-14);

cu ACS Juvenil HTT Brașov 3-1 (25-19, 23-25, 25-20, 25-15);

cu CSM A București 1-3 (18-25, 19-25, 25-16, 22-25).

CSS Alexandria a terminat turneul pe locul secund, fiind învinsă de campioana națională en-titre, CSM A București.

Echipa noastră este înscrisă și în competiția rezervată acestei categorii de vârstă, organizată de către Asociația Municipală de Volei București, unde s-a calificat la turneul final. Acolo, teleormănencele vor avea o selectă companie, urmând să joace cu CSM A București, CSM B București și Dinamo București.

Lotul condus de profesorul Găvănescu este compus din următoarele jucătoare: Andreea Simion, căpitanul echipei, Andreea Ghebaur, Maria Mătușa, Denisa Stochițoiu, Cristina Ciobanu, Alexandra Giurcănaș, Viviana Soare, Mihaela Iordan, Iulia Militaru, Diana Badea și Carlota Boja.

CSS Alexandria va participa, la vară, și la competițiile de volei pe plajă organizate la nivel oficial, de către Federația Română de Volei. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.