Sport

CSS Alexandria a câştigat Cupa Probaschet 2016

În urmă cu câteva zile, a avut loc în sala de sport a Şcolii nr. 7 din Alexandria, competiţia baschetbalistică juvenilă Cupa Probaschet, ediţia 2016. Această ediţie a avut la start patru echipe, CSS Alexandria, ACS Champions Bucureşti, Raptors Bucureşti şi CSS Craiova, echipe formate din sportive născute în anii 2001-2002. Întrecerea, care a avut loc pe parcursul a două zile, a fost una de un nivel destul de bun, antrenorii celor patru echipe făcând o verificare importantă înaintea campionatului oficial. În urma disputării jocurilor (s-au jucat în totalşase meciuri, fiecare echipă jucând câte trei partide) a rezultat următorul clasament final al Cupei Probaschet 2016:

Locul I – CSS Alexandria

Locul II – ACS Champions Bucureşti

Locul III – CSS Craiova

Locul IV – ACSB Raptors Bucureşti.

Echipa CSS Alexandria (gazda turneului), formată din sportive născute în 2002, antrenată de Costina şi Mădălin Piperea, va participa în noul sezon competiţional la categoria de vârstă Under 16, chiar dacă sportivele vor fi mai mici cu un an faţă de limita de vârstă admisă.

Cât priveşte ediţia din acest an a Cupei Probaschet, competiţia a fost organizată de clubul CSS Alexandria, care a avut alături un susţinător al baschetului local, dl. Gigi Pârvu, care a susţinut o parte din premiile acordate.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.