Sport

CSM Alexandria, învinsă din nou pe teren propriu

Sâmbătă dimineață s-au jucat o parte dintre meciurile etapei cu numărul cinci din campionatul intern de fotbal masculin al Ligii a II-a. CSM Alexandria a fost înfrântă cu 0-1 de CSM Slatina, pe teren propriu la Turnu Măgurele. Golul victoriei oltenilor a fost marcat imediat după pauză, în minutul 47, de Claudiu Dragu.

De asemenea, în cursul zile de sâmbătă, a fost stabilită data tragerii la sorți pentru grupele Cupei României Betano. Pe 6 septembrie, CSM Alexandria și celelalte echipe participante își vor afla adversarele din următoarea fază a competiției. Echipa teleormăneană se află în urma a treia valorică, alături de alte formații din liga a II-a.

Următorul meci al Alexandriei va fi disputat în deplasare, contra Gloriei Buzău, sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 11:00. Acest meci se va juca după pauza competițională determinată de jocurile echipelor naționale de fotbal ale României. Echipa națională de seniori va juca ambele meciuri la București, pe Arena Națională, sâmbătă, 9 septembrie și marți, 12 septembrie, de la ora 21:45, contra selecționatelor din Israel și Kosovo (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Juranalism, Universitatea Ovidius din Constanța).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.