Sport

CSM Alexandria a reuşit un scor de egalitate după mai multe înfrângeri consecutive în Liga a II-a

Sâmbătă dimineața, CSM Alexandria a disputat partida contra echipei condusă de Cristian Pustai, Ceahlăul Piatra Neamț, în etapa cu numărul 9 din campionatul de fotbal masculin al Ligii a II-a. După un meci în care Alexandria a avut o revenire spectaculoasă pe finalul celei de-a doua reprize, teleormănenii au adăugat un punct în clasament, acumulând un total de 5 puncte după 9 meciuri jucate, ocupând poziția 19.

Meciul de la Turnu Măgurele a început, practic, de la scorul de 1-0 pentru Ceahlăul, după ce, în minutul 9, Azdren Llullaku a înscris un gol. În mijlocul primei reprize, în minutul 22, Matei Moraru a majorat avantatajul moldovenilor, repriza încheindu-se cu scorul de 2-0.
Schimbările făcute de noul antrenor al CSM-ului au fost decisive pentru obținerea punctului. La pauză, Alin Pânzaru i-a introdus în teren pe Gabriel Nedelea, Cosmin Neagu și Petre Simion, fotbaliști care au schimbat dinamica jocului. În minutul 78, Ștefan Cană a deschis scorul pentru CSM Alexandria. Trei minute mai târziu, Petre Simion restabilește egalitatea dintre cele două echipe, iar meciul se termină la scorul de 2-2.
Următorul meci al Ceahlăului se va disputa acasă contra ocupantei primei poziții, Șelimbăr.
De asemenea, următoarea partidă pentru CSM Alexandria se va juca în deplasare, contra Dumbrăviței, după pauza competițională datorată meciurilor echipelor naționale, sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 11.00. (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța). 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.