Sport

CSM Alexandria a început cu dreptul play-out-ul Ligii a II-a. Victorie contra CSC Dumbrăvița

CSM Alexandria a oprit seria meciurilor pierdute și a câștigat, la Turnu Măgurele, cu scorul de 3-1 împotriva CSC Dumbrăvița, în prima partidă a play-out-ului Ligii a II-a, în grupa A. Teleormănenii au revenit în meci după ce adversarii au condus cu 1-0, golul fiind marcat în minutul 39 de către Daniel Nortey.
Alexăndrinenii au marcat primul gol în minutul 41 prin Ștefan Cană și la vestiare s-a intrat cu scor de egalitate. Celelalte două goluri au fost marcate în minutele 56 și 77 de Geani Crețu, respectiv Alberto Călin.
Antrenorul oaspeților, Cosmin Stan, a declarat la finalul meciului că, pentru echipa sa, “e o înfrângere meritată. Trebuie să recunoaștem că, per ansamblu, echipa gazdă a meritat victoria și a făcut un meci mai bun decât noi”. Trebuie menționat că aceasta a fost prima victorie a CSM Alexandria pe teren propriu din acest campionat și, totodată, prima victorie cu antrenorul Eugen Trică pe bancă.
Următorul meci va fi jucat în deplasare, la București, împotriva Metaloglobus. Bucureștenii au câștigat runda aceasta contra Ceahlăul Piatra Neamț, cu scorul de 2-1. Partida cu alexăndrinenii se va disputa sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 11:00. (Maria GAVRILĂ, studentă anul II, specializarea Jurnalism, Universitatea Ovidius din Constanța). 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.