Sport

CSM Alexandria 2 a câștigat premiul Fair-play Knauf de etapă

Premiul pentru organizare și disciplină care se acordă încă din ediția 2005-2006, continuă și în ediția 2018-2019, aportul sponsorului Knauf fiind unul constant și considerabil.

Cea de-a treia laureată a acestui sezon este CSM Alexandria 2. Echipa pregătită de Iulian Gudan și Cristi Pîrjolea, s-a impus în primul rând prin abordarea cu sportivitate a jocurilor, în condițiile în care majoritatea jucătorilor sunt juniori, iar rezultatele nu au fost de fiecare dată pozitive.

Premiul oferit a constat ca de obicei într-un set complet de echipament, minge și tradiționala plachetă. Premierea a fost făcută de către secretarul-general al AJF Cătălin Cușcă, înaintea jocului de sâmbătă, 02.03.2019, dintre CSM Alexandria 2 și Unirea Țigănești, meci încheiat cu victoria oaspeților cu scorul de 2-1.

Mulțumit de obținerea premiului, Constantin Miruță, oficial în cadrul clubului, ne-a declarat: “A devenit obișnuință ca în ultimele sezoane echipa noastră să se înscrie cu succes pentru trofeul Fair-play Knauf. O linie consecventă a sportivității, face din clubul nostru un team respectat și privit cu apreciere de către ceilalți competitori. Nu putem să nu subliniem faptul că acest premiu are, totuși, o longevitate în județul nostru, iar acest lucru trebuie apreciat, cum de altfel aprecieri se cuvin și sponsorului Knauf, care an de an contribuie substanțial în promovarea fotbalului amator, a fair-play-ului”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.