Sport

CSB Alexandria vrea revanşa în faţa echipei din Braşov!

Una din surprizele turului de campionat în baschetul feminin a fost echipa Olimpia Braşov, care, după două ediţii modeste, a reuşit un salt valoric deosebit şi a terminat sezonul pe un onorabil loc 9. În turul campionatului, CS Baschet Alexandria pierdea, surprinzător, primul joc contra echipei din Braşov, de aceea este de înţeles dorinţa de revanşă a sportivelor alexăndrence. Aflată pe locul 6 în clasament, deşi obiectivul iniţial era o clasare pe locurile 9/12, echipa alexăndreană îşi poate asigura, matematic, prezenţa în play-off dacă va câştiga disputa de miercuri. În ce priveşte o eventuală clasare pe locul 6, la finalul sezonului regulat, alexăndrencele pregătite de Mădălin Piperea îşi pot asigura această poziţie dacă vor reuşi să câştige la mai mult de 5 puncte jocul de azi, dar şi să obţină rezultate mai bune în întâlnirile directe cu echipele din Timişoara şi Craiova (împotriva acestora, CS Baschet va juca în deplasare, iar meciurile din tur au fost câştigate la diferenţe considerabile).

“Avem un joc greu, cu Braşovul, pe care vrem să-l câştigăm, şi cred că putem păstra locul 6, pe care ne aflăm la acest moment”, a spus directorul executiv al clubului din Alexandria, Călin Voicu. În ce priveşte sportivele, acestea nu au uitat înfrângerea din tur, de la Braşov, şi vor o revanşă în faţa propriului public: “Sigur vom câştiga acest meci, echipa este pe un drum ascendent, iar fetele sunt foarte concentrate şi în mod sigur vom prinde play-offul!”, a spus coordonatorul de joc al echipei, Shanita Arnold.

Jocul CS Baschet Alexandria – Olimpia Braşov se dispută miercuri, 23 ianuarie, la Sala sporturilor, de la ora 18.00, şi va fi condus de cuplul de arbitri Valentin Negrea (CT) / Costin Bogdănescu (B), iar comisar FRB va fi Luca Badea (B).

Programul celorlalte jocuri ale etapei a 18-a din Liga naţională de baschet feminin, de astăzi, este următorul:

– (14.00) SCM Craiova – CSM Bucureşti Sportul Studenţesc;

– (14.00) Nova Vita Târgu Mureş – CSM Satu Mare;

– (18.00) ACS Sepsi Sfântu Gheorghe – Universitatea CSM Oradea;

– (pe 27.02) Universitatea Alba Iulia – Municipal Târgovişte;

– (pe 21.03) Universitatea Cluj Napoca – ICIM Arad.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.