Sport

CSB Alexandria joacă un meci de gală, la final de sezon

S-a ajuns la finalul turului de campionat regulat în Liga naţională de baschet feminin, însă mai este o etapă de jucat din acest sezon. Sâmbătă, 15 decembrie, la Sala sporturilor din Alexandria se joacă ultimul meci din 2012 pentru echipa CS Baschet, iar advesarul este unul deosebit, campioana en-titre în România şi principala favorită la titlul naţional, CS Municipal Târgovişte. Echipa pregătită de Mădălin Piperea, care a părăsit şi Cupa României şi rămâne să-şi realizeze obiectivul doar în campionat, joacă sâmbătă cu gândul la o evoluţie cât mai onorabilă, în faţa unui adversar puternic, mai ales că este ultima prezenţă în faţa propriului public pe acest an. Chiar dacă şansele alexăndrencelor să obţină un rezultat pozitiv sunt minime (dar există), sportivele pregătite de Mădălin Piperea pot lăsa o impresie frumoasă în faţa celei mai valoroase echipe din baschetul feminin.

În privinţa oaspetelor de la Municipal Târgovişte, pregătite de antrenorii Georgios Dikeoulakos si Florin Nini, vin la Alexandria după o deplasare în Italia, unde au jucat joi seara, contra formaţiei Famila Schio. Poate că oboseala sportivelor cu care se abordează sezonul de Euroleague va duce la o stare de oboseală pentru echipa din Târgovişte, astfel că nu va veni la Alexandria să joace la adevărata ei valoare. Cert este un lucru, că publicul alexăndrean vrea să vadă spectacol, chiar dacă gazdele nu au şanse nici 1%, cel puţin din partea caselor de pariuri!

Jocul CS Baschet Alexandria – Municipal Târgovişte se va disputa sâmbătă, 15 decembrie, la Sala sporturilor din Alexandria, cu începere de la ora 18.00 şi va fi condus de oficialii Dragoş Nicolae şi Alexandra Dincă – arbitri, Luca Badea – comisar.

Programul complet al jocurilor etapei a 15-a în Liga naţională de baschet feminin (ultima a turului) este următorul:

– ACS Sepsi Sfântu Gheorghe – CSM Satu Mare;

– (13.00) Olimpia Bucureşti – Olimpia Braşov;

– (16.00) BCM Danzio Timişoara – Universitatea CSM Oradea

– (18.00) CSBT Alexandria – Municipal Târgovişte

– (19.00) Nova Vita Târgu Mureş – Universitatea Alba Iulia;

– (17.12, 12.00) Universitatea Cluj Napoca – CSM Sportul Studenţesc Bucureşti;

– s-a jucat ICIM Arad – Rapid Bucureşti 89:39.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.