Sport

CS Vârtoape vrea să își apere titlul județean

Campionatul județean de futsal reprezintă prima competiție oficială a sportului cu balonul rotund, în anul 2017, pe raza teritorială a județului Teleorman. Prima echipă care și-a manifestat intenția de a se înscrie în competiție este chiar deținătoarea en-titre a trofeului, CS Vârtoape. De altfel, această formație și-a trecut de două ori în perioada apropiată titlul județean în palmares, în 2014 și 2016. Între cele două succese ale practicanților futsalului din Vârtoape, s-au intercalat vecinii de la VN Olteni, campioni județeni în 2015.

O altă formație care a înaintat o intenție serioasă de participare este Universitatea Alexandria, cea care este animată de dorința revanșardă față de suporterii săi. Universitatea Alexandria a pierdut ultimele două finale ale Campionatului Județean de futsal, iar acum câțiva ani a jucat în Liga a II-a, cochetând chiar cu primul eșalon valoric național.

Relativul dezinteres al echipelor pentru această competiție nu reprezintă o noutate, o astfel de stare de lucruri consemnându-se și în alți ani. Totuși, suntem convinși că această ediție cu numărul 15 a Campionatului Județean va aduce spectacolul scontat, pentru organizatori și pentru spectatori. Să ne aducem aminte că la prima astfel de competiție organizată în Teleorman, în iarna anului 2003, tribuna Sălii Sporturilor din Alexandria a fost plină la aproape toate meciurile.

Reiterăm și faptul că Asociația Județeană de Fotbal Teleorman a redus până la minimum taxa de participare, aceasta fiind în valoare de 50 de lei pe echipă. De asemenea, baremurile de arbitraj și celelalte norme financiare sunt la limita de jos, tocmai pentru a favoriza sosirea echipelor la startul competiției. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.