Sport

CS Vârtoape şi-a prezentat achiziţiile iernii

Cu ocazia campionatului judeţean de fotbal în sală, echipele participante au avut prilejul să-şi prezinte, oficial, noile achiziţii. În timp ce la Metalul Frăsinet joacă mulţi jucători doar la nivel de fotbal în sală, la CS Vârtoape ultimele transferuri au putut fi văzute pe teren. Fostul fundaş de la FCM Alexandria şi Alro Slatina, Iulian Grosu a debutat în tricoul echipei din Vârtoape, pentru care a şi marcat de două ori. Numai că, jucătorul în vârstă de 31 de ani n-a terminat meciul în teren, el fiind singurul eliminat al întâlnirii Vârtoape – Ţigăneşti I, joc încheiat cu scorul 5-5.

Al doilea jucător care a debutat pentru CS Vârtoape este fostul fundaş al Petrolului şi Pamimai Videle, Florin Ciobanu, care a avut o evoluţie destul de bună, dar care a stat pe bancă mai mult de jumătate din timpul efectiv al disputei.

În opinia antrenorului echipei din Vârtoape, Ion Bratu (echipă aflată pe locul 3 în Liga a IV-a judeţeană), “important este ca aceşti jucători pe care i-am adus să joace la capacitatea lor maximă în campionat, acolo ne interesează în mod deosebit. Nici la sală nu pot spune că nu vrem o calificare în fazele superioare, însă important este campionatul”.

CS Vârtoape a debutat în campionatul judeţean de fotbal în sală împotriva echipei Unirea I Ţigăneşti, însă a terminat la egalitate, scor 5-5.

Bogdan Pană

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.