Sport

CS Baschet vrea să lege patru victorii consecutive!

Meciul care a descătuşat echipa pregătită de Mădălin Piperea în acest sezon a fost cel cu Danzio Timişoara, după care evoluţia echipei a început să meargă, au apărut automatismele în joc. A urmat o victorie categorică la Olimpia Bucureşti, iar sâmbătă, alexăndrencele vor să serbeze un nou succes cu Rapid Bucureşti. Ar fi a patra victorie consecutivă în acest sezon, însă importantă va fi evoluţia sportivelor, mai ales că antrenorul Piperea va folosi, din nou, toate jucătoarele din lot. Fără să anticipăm, credem că diferenţa de obiective, de lot, de pretenţii şi de palmares direct, net în favoarea clubului dion Alexandria, îndreptăţesc echipa pregătită de Mădălin Piperea şi publicul alexăndrean să spere la o victorie confortabilă sâmbătă. Chiar dacă oaspeţii, cu antrenorul Dan Militaru pe bancă, vor veni la Alexandria cu gândul să lase o impresie bună, credem că Şipoş sau Rus (foste jucătoare la Rapid), împreună cu colegele lor, vor fi la timona jocului şi vor câştiga fără probleme (înaintea meciului, CS Baschet ocupă locul 9, cu 9 puncte, iar Rapid este pe locul 10, cu 8 puncte).

Jocul CS Baschet Alexandria – Rapid Bucureşti, din etapa a 8-a a Ligii feminine de baschet, se va juca sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor; arbitrii întâlnirii vor fi Alexandru Vasile (Bucureşti) şi Narcis Dan (Buzău), iar comisar federal va fi Ioan Constantin (Bucureşti).

Programul celorlalte jocuri ale etapei a 8-a în Liga naţională de baschet feminin, de sâmbătă, 3 noiembrie, este următorul:

– Municipal Târgovişte – Olimpia Braşov;

– CSM Satu Mare – ICIM Arad;

– (10.00) CSM Sportul Studenţesc – Universitatea CSM Oradea;

– (14.00) SCM Craiova – ACS Sepsi Sfântu Gheorghe;

– (15.00) BCM Danzio Timişoara – Nova Vita Târgu Mureş;

– Universitatea Cluj Napoca – Olimpia Bucureşti – amânat.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.