Sport

CS Baschet Teleorman Alexandria, primul meci acasă – Alexăndrencele vor revanşa şi calificarea!

bctMiercuri sunt programate şase din cele şapte meciuri retur ale optimilor de finală ale Cupei României la baschet feminin. În Sala sporturilor din Alexandria, gazdele de la CS Baschet Teleorman îşi vor face debutul în noul sezon pe teren propriu împotriva echipei Olimpia CSU Braşov. Întâlnirea de azi porneşte de la scorul 1-0 pentru oaspeţi (71-69 în meciul tur), însă soarta calificării în sferturile de finală se va decide în faţa publicului alexăndrean. Cu întreg lotul valid pentru astăzi (toate cele nouă sportive senioare s-au pregătit normal ieri) şi cu dorinţa să confirme că la Braşov a fost un accident, echipa din Alexandria este hotărâtă să câştige meciul retur. Antrenorul Mădălin Piperea s-a arătat încrezător că echipa sa va avea o prestaţie convingătoare, mai ales că acest joc este primul într-un sezon în care alexăndrencele au obiective importante în prima ligă naţională.

Să mai punctăm faptul că meciul Baschet CST Alexandria – Olimpia CSU Braşov se va disputa miercuri, 24 septembrie, ora 18.00, în Sala Sporturilor din Alexandria; iar în deschiderea jocului de senioare, publicul local va afla componenţa definitivă a lotului echipei, dar şi a grupelor de junioare din Alexandria, participante în campionatele naţionale.

“Vrem să arătăm prin joc că merităm să ne calificăm, la Braşov au fost unele greşeli, pe care sperăm să le evităm de această dată. Vrem să mulţumim publicul, pe care îl aşteptăm în număr mare la sală!” – Mădălin Piperea, antrenor Baschet CST Alexandria

“Sperăm să avem o evoluţie bună, să câştigăm şi să ne calificăm, aşteptăm cât mai mulţi oameni în tribună, pentru că vrem să pornim cu dreptul în noul sezon” – Anca Şipoş, jucătoare Baschet CST Alexandria.

 

Rezultatele de până acum din Cupa României la baschet feminin sunt următoarele:

– CS Municipal Satu Mare – Rapid Bucureşti 80:68, 84:61;

– Phoenix Galaţi – BCM Danzio Timişoara 55:67;

– CS Municipal Târgovişte – ACS Sepsi Sf. Gheorghe 73:60;

– CS Universitatea Alba Iulia – Nova Vita Târgu Mureş 97:56;

– Universitatea CSM Oradea – UVG ICIM Arad 43:83;

– Universitatea Cluj-Napoca – SCM CSS Craiova 68:50;

– Olimpia CSU Braşov – BCST Alexandria 71:69.

B. Pană

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.