Sport

CS Baschet Alexandria la al 7-lea sezon de Divizia A

Obiectiv clar, “aducerea oamenilor la sală”!

Peste patru zile se dă startul unei noi ediţii de campionat în Divizia a de baschet feminin, al şaptelea sezon pentru echipa CS Baschet Alexandria. Antrenorul Mădălin Piperea, cel care îl are alături pe directorul executiv al clubului, Călin Voicu, are un lot de 11 sportive pentru următorul sezon, iar obiectivul stabilit este similar cu sezonul precedent, o clasare cât mai bună, dar şi atragerea publicului la sală. Cu şapte jucătoare noi în lot, din care trei sunt de origine americană, CS Baschet Alexandria a confirmat că este între echipele care pot spera la o clasare în primele pt locuri (în play-off) după jocurile din Cupa României, contra formaţiei din Cluj Napoca.

Pentru tehnicianul echipei din Alexandria, Mădălin Piperea, următorul sezon înseamnă o nouă provocare, însă este conştient că rezultatele şi jocul echipei sunt cele care atrag oamenii la meciuri. “Vrem să facem o echipă care să joace şi să aducem lumea la sală, în tribune, acesta este cel mai important obiectiv pentru următorul sezon”, a spus Mădălin Piperea despre noul sezon al Diviziei A, care va debuta sâmbătă, 22 septembrie a.c.

CS Baschet joacă prima partidă în deplasare, pe terenul vicecampioanei CSM Satu Mare, iar debutul pe teren propriu va fi o săptămână mai târziu (pe 29 septembrie), contra puternicei formaţii ICIM Arad. Toate jocurile echipei din Alexandria pe teren propriu se vor disputa la Sala sporturilor, cu începere de la ora 18.00, după cum a precizat Călin Voicu (cu mici excepţii, în cazuri deosebite).

Lotul actual al echipei CS Baschet Alexandria, cu care se va aborda sezonul 2012 – 2013, cuprinde următoarele sportive: Chelsea Lyons, Shanita Arnold, Asley Arlen, Viorela Rus, Anca Şipoş, Adelina Ştefan, Alina Chivu, Daniela Bucică, Raluca Alecu, Creguţa Teodorescu, Andreea Strămăturaru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.