Sport

CS Baschet Alexandria joacă o dublă-manşă la Alba Iulia “Nu avem obiectiv în Cupa României!”

În zilele de 11 şi 12 decembrie a.c., la Alba Iulia se dispută dubla-manşă dintre CS Baschet Alexandria şi Universitatea Alba Iulia, jocuri din faza sferturilor de finală ale Cupei României la baschet feminin. De comun acord, cele două echipe au stabilit să joace cele două jocuri din antepenultima fază a competiţiei eliminatorii la Alba Iulia, pentru a se evita prelungirea sezonului până aproape de sărbători (pe 22 decembrie era programt returul acestei competiţii). Numai că, ardelenii au condiţionat devansarea jocului retur de disputarea acestor meciuri la Alba Iulia, lucru pe care conducerea din Alexandria l-a aşteptat.

În privinţa echipei CS Baschet, aceasta abordează fără presiunea rezultatelor dubla-manşă din sferturile de finală ale Cupei României, lucru pe care l-a precizat chiar directorul executiv al clubului, Călin Voicu; acesta a precizat, referitor la jocurile cu echipa din Ţara Moţilor că “noi, în Cupa României, nu avem un obiectiv, faptul că am reuşit să trecem de primul tur este important, dar nu avem un obiectiv declarat în această competiţie!”

Aşadar, CS Baschet Alexandria (care a pierdut jocul de campionat cu Universitatea Alba Iulia, la 6 puncte diferenţă) joacă fără miză şi obiectiv în sferturile de finală ale Cupei României; dacă va rata calificarea pentru turneu Final Four (semifinale – finale), nu va fi nici o problemă, dar, dacă va reuşi surpriza şi se va califica, ar fi o performanţă notabilă (o singură dată a jucat echipa din Alexandria la turneul final al Cupei României, în 2009, când s-a clasat pe locul 2).

Primul joc din faza sferturilor de finală dintre CS Baschet Alexandria şi Universitatea Alba Iulia se va disputa azi, de la ora 17.00, în timp ce returul se va juca miercuri, 12 decembrie a.c, de la ora 12.00, tot la Alba Iulia. Celelalte întâlniri ale sferturilor de finală din cadrul Cupei României sunt:

– BCM Danzio Timişoara – Municipal Târgovişte;

– Olimpia Bucureşti – ACS Sepsi Sfântu Gheorghe;

– ICIM Arad – CSM Satu Mare (turul s-a jucat, 81:51 pentru Arad). Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.