Social

Crucea Roșie Teleorman / O familie cu patru copii are nevoie a ajutor după ce un incendiu le-a distrus locuința

Reprezentanții Filialei de Cruce Roșie Teleorman fac un apel la solidaritate pentru sprijinirea unei familii care a rămas fără locuință în urma unui incendiu. Părinții și cei patru copii au nevoie de ajutor pentru a-și putea construi un nou adăpost, mai exact, să pună geamuri și acoperiș la căsuța pe care a ridicat-o tatăl.

“După ce le-a ars casa în totalitate, Florentina și Niculae și-au văzut căminul distrus complet. Odată cu cei doi, au rămas fără adăpost și cei patru copii minori: Nicoleta – 6 ani, Melisa – 4 ani, cu handicap sever, Ianis – 3 ani și Raisa – 1 an și 7 luni. Nașii lor, la câteva case distanță, le-au venit în ajutor și i-au primit în umila lor casă, până când reușesc să își clădească un nou cămin. Și iată cum, în căsuța modestă, în cele două camere ale nașilor, stau acum 10 suflete: 6 copii și 4 adulți. Florentina a venit la Crucea Roșie cu speranța de a o ajuta cu câteva hăinuțe pentru Nicoleta, căci nu avea cu ce să o îmbrace ca să meargă la școală. Tot ce își doresc acum cei doi părinți este să reușească să își pună acoperiș și geamuri la mica căsuța ce a ridicat-o Niculae.

Orice ajutor este mai mult decât binevenit!

Crucea Roșie Teleorman a donat produse alimentare, haine, încălțăminte și produse de igienă, venind în sprijinul familiei imediat.

Susține această cauză de ajutorare de tip suport social, în urma căreia îi putem ajuta pe Florentina și Niculae să își clădească un nou cămin. Donează sau sponsorizează pentru această cauză în contul RO40RNCB0245036735700001 deschis la BCR Alexandria și menționează la detalii Ajutor Suport # FLORENTINA”, transmite Crucea Roșie Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.