Social

Crucea Roșie Teleorman continuă acțiunile umanitare / Filiala face apel la susținere și implicare pro-activă

Acțiunile umanitare derulate de Filiala de Cruce Roșie Teleorman continuă, reușind să aducă un strop de bucurie în familii greu încercate. Fie că e vorba de copii care nu au posibilități materiale care să le asigure accesul la un proces de învățământ echitabil, părinții fiind, de multe ori, în situația de a nu le putea achiziționa rechizite sau haine, fie că e vorba de familii lovite de tragedii, voluntarii de Cruce Roșie reușesc să identifice astfel de cazuri și să le aducă un sprijin. Însă, pe de altă parte, este nevoie de implicare și de susținere pro-activă din partea comunităților locale, de mai mulți oameni care să vină alături de Filiala de Cruce Roșie Teleorman și, mai ales, de mai mult interes al autorităților publice locale.

Printre astfel de acțiuni derulate de filiala județeană a Crucii Roșii, se numără și cea de la sfârșitul acestei săptămâni, când voluntarii din comuna Gălăteni, împreună cu președintele Nicoleta Voicu și vicepreședintele Maria Stoian, au donat îmbrăcăminte și încălțăminte pentru mai mult de 120 de beneficiari din localitate. “Cheltuielile unei familii pe îmbrăcăminte și încălțăminte se află imediat după cheltuielile pe produsele alimentare necesare traiului zilnic, acestea crescând în cazul familiilor cu mulți copii. Atunci când comunitatea se implica, putem fi alături de cei care au nevoie de sprijin și să le oferim puțină speranță și alinare. Voluntarii de Cruce Roșie din Galateni au adus o raza de speranță și un strop de bucurie celor peste 120 de beneficiari. Și de această dată, au participat la acțiune, doamna președinte Nicoleta Voicu și doamna vicepreședinte Maria Stoian, încurajând și susținând activitățile voluntarilor. Felicitări tuturor celor implicați, de implicarea comunității locale depinde binele semenilor noștri! Atunci când avem susținere și comunitatea își dorește implicarea, putem face BINE, putem aduce ALINARE! Fii activ, fii PROACTIV! Fii voluntar Crucea Roșie! SUSȚINE Crucea Roșie filiala Teleorman!”, este mesajul reprezentanților filialei cu această ocazie.

De asemenea, un alt proiect umanitar derulat de instituție este “Prichidelul fericit!”, prin care se dorește sprijinirea cât mai multor copii din județ cu rechizite școlare. “Rechizitele pentru preșcolari din proiectul „Prichindelul Fericit!” au ajuns la copiii din medii defavorizate. 161 de prichindei din Călinești, Copăceanca, Conțești, Crângeni și Balta Sărată au fost fericiți când au primit rechizitele.

Proiectul va continua după vacanță și pentru alte grădinițe! În județul Teleorman, peste 800 de preșcolari nu dispun de rechizitele necesare pentru a învăța în condiții decente.

De aceea, AVEM NEVOIE de sprijin în achiziționarea cât mai multor pachete cu rechizite.

Contactează-ne la 0724557647 pentru a găsi cea mai bună modalitate de a sprijini și susține inițiativa Crucii Roșii Teleorman sau Donează online pe www.crucearosie-teleorman.ro selectând din formular, campania Prichindelul Fericit!”, transmite Crucea Roșie Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.