Sport

Criză (din nou) la FCM Alexandria – Antrenorul Sorin Albeanu a demisionat (?!)

albeanuSeria ultimelor rezultate pe care le-a obţinut FCM Alexandria şi situaţia din clasament au dus la stare de tensiune greu de suportat la echipă. Rămasă pe locul 12 în clasamentul seriei a 3-a, deşi obiectivul stabilit însemna cel puţin apropierea de linia care delimiutează zona retrogradării de continuarea la acest eşalon, a atras o stare de debusolare la FCM, iar lucrurile au continuat să se complice tot mai mult.

Marti dimineaţă, când a avut loc antrenamentul zilnic al echipei (ora 11.00), antrenorul Sorin Albeanu a absentat la stadionul Municipal, însă a mers direct la Nanov, unde s-a desfăşurat şedinţa de pregătire a lotului. Din surse credibile, am reuşit să aflăm faptul că antrenorul Albeanu a mers la jucători şi le-a transmis că nu mai continuă la FCM, asta nu înainte de a anunţa conducerea clubului, respectiv pe preşedintele Emanoil Stoica. Această ştire a fost confirmată de antrenorul alexăndrean, care însă n-a vrut să comenteze, promiţând să facă unele precizări în următoarele zile.

Până când se va şti deznodământul acestei situaţii de la FCM – cine va sta pe bancă la jocul cu Progresul Cernica, de vineri, cine va pregăti lotul de acum încolo – rămâne situaţia de criză de la echipă, nu doar în ce priveşte locul din clasament, ci şi tot ce înseamnă joc, lot, omogenitate, atmosferă.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.