Eveniment

Cristian Dide s-a vrut consilier local, iar acum se mulţumeşte să fie “femeie de serviciu” la Primăria Roşiori

dide2Cunoscut mai degrabă electoratului roşiorean, Cristian-Mihai Dide a candidat din partea PACT la alegerile locale de pe 5 iunie, dar n-a reuşit să strângă suficiente voturi pentru a se instala în Consiliul Local al municipiului Roşiorii de Vede, astfel că s-a văzut nevoit să se reorientzeze. După ce a consultat, probabil, toate variantele posibile pentru a avea acces nemijlocit la tot ce înseamnă administraţia locală de la Roşiori, Cristian- Mihai Dide a ajuns la concluzia că, pentru moment, n-ar fi deloc rău să se angajeze la Primărie, chiar şi pe post de femeie de serviciu.

Hotărât să nu piardă timpul, fostul candidat s-a înscris la concursul organizat, în aceasta lună, pentru ocuparea postului temporar vacant de muncitor necalificat în cadrul Serviciului Public de Administrarea Domeniului Public şi Privat.

Intenţia de a candida pentru postul scos la concurs de Primăria Roşiorii de Vede fusese făcută publică de fostul candidat la Consiliul Local, pe o reţea de socializare, încă de la începutul lunii august.

„Sunt prea bătrân să mai merg in intership la Primăria Roşiori, dar voi merge să mă angajez „Femeie de serviciu” şi am să vă povestesc cum o freacă şi ai noştri pe bani publici”, scria Cristian-Mihai Dide, pe contul său de Facebook, pe 4 august.

În urma selecţiei dosarelor pentru concurs, procedură ce a avut loc pe data de 5 august, Cristian-Mihai Dide şi Iulica Boiangiu au fost declaraţi admişi de comisia de concurs constituită prin dispoziţia primarului, calificându-se astfel pentru proba practică, în urma căreia se va decide care dintre cei doi este mai potrivit să dea cu mătura în Primărie. (Violeta Mocanu)

4 Comments

 1. Felicitari pentru spiritul de initiativa, implicare si consecventa! Si mai ales pentru faptul ca Mihai-Cristian Dide accepta sa MUNCEASCA ORICE! De asemenea oameni avem nevoie, nu de oportunisti aroganti si inregimentati POLITIC!

 2. Fan Club DIDE

  Cel mai VALOROS, FRUMOS si DESTEPT CETATEAN al TELEORMANULUI!!!!DIDE-DIDE-DIDE-DIDE-DIDE-DIDE-DIDE-DIDE-!!!!!

 3. Neacsu Alexandru

  Daca o tineti tot asa, cu articole tendentioase atunci cand nu este cazul nu va mai ramane nimeni prin Teleorman ca sa va citeasca.
  Propun un drept la replica si un interviu in ziarul dumneavoastra cu Cristian Dide pentru a transmite celor din judet intentiile si solutiile lui referitoare la problemele curente. Asa puteti da dovata de multa transparenta si poate mai gasim oameni ca el care doresc sa se implice.

 4. Faptul ca eu am vrut sa ma angajez femeie de serviciu a fost o stire de interes judetean. Dar am si eu doua intrebari pentru ziarul Teleormanul:

  -Oare faptul ca incerc sa revigorez sistemul de irigatii din Teleroman si nu gasesc sprijin de la nici o institutie din judet, nu este o stire de interes regional ? vezi articol http://ziarulmara.ro/wp-content/uploads/2016/04/nr2436.pdf

  -Oare faptul ca incerc sa aduc in judet singurul computer tomograf pentru stomatologie si OJFIR Teleorman imi pune piedici, nu este o stire de interes regional?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.