Sport

Cristi Nicodim înjură din nou pe toată lumea!

Despre fostul administrator-delegat al echipei Pamimai Videle nu s-a mai vorbit de ceva timp, mai ales că el se află în prezent în stare de suspendare, ca urmare a unor injurii aduse unei brigăzi de arbitri, dar şi observatorului şi conducerii CJ Arbitri Teleorman. A trecut vremea şi, din nou, Nicodim, care figurează în continuare în documentele oficiale ale Pamimai Videle, şi-a dat în petec, la jocul Olteni – Videle, din etapa a 2-a a sezonului. A înjurat din nou pe arbitri şi conducerea CJ Arbitri Teleorman, motiv pentru care s-a ales cu o înăsprire a sancţiunii iniţiale, la 20 de jocuri şi 1000 lei amendă! Deşi spunea că nu mai face parte din stafful clubului Pamimai, Nicodim nu a fost scos de pe lista oficialilor clubului, motiv pentru care, în prezent, echipa din Videle este “bună de plată”, deoarece persoana la care se face referire este între oficialii clubului.

Un alt delegat care s-a ales cu o sancţiune severă este Ion Zamfir (Flacăra Talpa), care va sta patru jocuri pe margine (plus 300 lei amendă), pentru protestele de la jocul Talpa – Vârtoape, precum şi refuzul de a semna raportul de arbitraj. Mai mult, echipa din Talpa s-a ales cu un “ultim avertisment”, după pătrunderea pe teren a unui spectator, care a ameninţat arbitrul, iar vicepreşedintele clubului, Ionel Tincu, a primit două etape de suspendare (şi 150 lei amendă) pentru protestele de la jocul respectiv.

Alte decizii luate la ultima şedinţă a Comisiei de disciplină aufost:

– jucători suspendaţi un joc (plus 10 lei amendă): I. Braşoveanu (Dunărea Turris Turnu Măgurele), F. Ciobanu (Viaţă Nouă Olteni), M. Mihalache Mihai (Flacăra Talpa), C. Ionel (Rapid Buzescu, junior), S. Mitroi (Dunărea Turris Turnu Măgurele, juniori), A. Stângă (FC Traian, junior);

– jucători suspendaţi un joc şi amendă 30 lei: A. Olteanu (FC Traian, junior), S. Burcin (Tineretul Ciolăneşti, junior);

– jucător suspendat trei jocuri (amendă 75 lei), pentru injurii adresate brigăzii de arbitri: Cl. Zaharia (Flacăra Talpa).

(B.Pană)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.