Politic

Cristi Barbu va demisiona de la Primărie

barbu11Ioan DUMITRESCU

În urma constatării stării de incompatibilitate de către procurorii Agenţiei Naţionale de Integritate, primarul Cristi Barbu, de la Suhaia, a înaintat în instanţă recursul la cauza respectivă. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat acelaşi verdict: incompatibil.

Drept pentru care, primarul Cristi Barbu se angajează ca în două, trei zile să îşi anunţe demisia, eventual în cadrul unei conferinţe de presă. Nu avea rost să aştepte decizia de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, susţine Cristi Barbu, fiindcă, mai devreme sau mai târziu, aceasta oricum va fi aplicată. Iar actul său de acum poate fi tradus şi ca un gest de onoare.

Barbu afirmă că va avea că să facă după ce va pleca de la primărie; se va ocupa mai mult de partid şi de pregătirea viitoarelor alegeri locale şi parlamentare, alegeri la care nu mai poate candida.

2 Comments

 1. Vad ca distinsul Zoro sub anonimat da tare cu „barda”,,,,,,situatia este
  asa de incurcta la nivel de jud,Teleorman,incat aceasta pozitie nu duce
  nicaeri,,,,pana nu iesim din stadiul de „radio-sant”‘nu se misca nimic in
  bine si la noi in judet,vreau sa vad,,,,,curaj,,,,,solutii,,,,si nume adevarate ca
  sa ai de unde alege in viitor,,,,,PNL-nou in Teleorman are nevoie de
  oameni ce vor sa construiasca totul de la ,,,O,,,,uitati-va la GRECI si vedeti
  ce ne asteapta daca nu,,,,,,GANDIM,,,,,,,,nu mai este loc de barfe,,,,,,,,

 2. mai derbedeule tu si onoare, ati inlaturat oameni onesti din Pdl tu si nitulescu, pe Badulescu, Rinescu, Nastase ,Baicoianu, Negreanu, Filip ETC, ati scarbit oamenii astia cine sa conduca tu si titirisca si langa ei stau oameni de onoare Draghici, Doinita Toma, Tibi Neamu cu regret le spun acestora „RUSINEEEE!!!!!”. mAI BLAGA TU ESTI CHIOR SURD NU VEZI PE CINE TE BAZEZI FA CURETENIE CA ALTFEL NU CASTIGI VOTURI CU DERBEDEI,FRIPTURISTI SI LICHELE, APROPIE-TE SI PROMOVEAZA OAMENI ONESTI DIN ZONA NU DE LA BUCURESTI CA POT SA FIE OAMENI ONESTI DAR NU-I CUNOASTE PULIMEA SI VEI AVEA DE CASTIGAT TU SI PDL TERMINATI CU OBRAZNICIILE GEN PONTA CA ATI VAZUT CE I-A TRAS-O PULIMEA

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.