Politic

Cristi Barbu, prezent la recepția organizată la Cotroceni de Ziua Națională

Cristi Barbu, secretarul general adjunct al PNL, a fost prezent la recepţia de 1 Decembrie, organizată, duminică, de Administraţia Prezidenţială la Palatul Cotroceni.

„Astăzi, în zi de mare sărbătoare pentru România, la invitația presedintelui Klaus Iohannis, ciocnim un pahar de șampanie împreună cu oamenii alături de care am luptat și vom lupta în continuare pentru o țară așa cum ne-o dorim cu toții!”, a precizat Cristi Barbu.

Au luat parte la eveniment premierul Ludovic Orban, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, foștii președinți Traian Băsescu și Emil Constantinescu, șefii serviciilor de informații, Gabriel Vlase și Eduard Hellvig, președintele Curții Constituționale, Valer Dorneanu, Patriarhul Daniel, numeroși lideri politici și multe alte personalități publice.

Klaus Iohannis a susţinut un discurs despre însemnătatea zilei de 1 Decembrie, dar a vorbit şi despre primul său mandat. Preşedintele a vorbit, totodată, despre importanţa României în Europa, de implicarea sa în construcţia europeană, precum şi de parteneriatul strategic cu Statele Unite.

„Indiferent că trăim în interiorul granițelor țării sau în afara lor, ne leagă aceeași dragoste pentru România, și aceasta este forța de neclintit care ne face să luptăm pentru a păstra libertatea, democrația și pentru a avea un viitor prosper”, a spus președintele Iohannis.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.