Politic

Cristi Barbu: „Pîrvulescu, Crăcea, Titirişcă şi toţi cei care au pierdut ar fi cazul să facă un pas în spate”

Liberalii teleormăneni au intrat în campania electorală cu obiective clare pentru alegerile locale: 55 de primării şi 17 mandate de consilieri judeţeni, implicit şefia Consiliului Judeţean, pentru care liderul PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu a fost validat drept candidat al dreptei din judeţ.

La scrutinul de duminică, 5 iunie, liberalii s-au ales însă cu 29 de primării, dintre care niciuna urbană, deşi au mizat că vor învinge PSD la Turnu Măgurele,Videle şi Roşiori de Vede, cu Claudiu Crăcea, Daniel Fierăscu şi Adrian Carabet. De asemenea, PNL Teleorman a pierdut primăriile de la Necşeşti, Plopii Slăviteşti, Săceni, Smârdioasa şi Fântânele, în favoarea PSD şi ALDE, şi au câştigat, în schimb, Bragadiru, Dracea, Poeni, Drăgăneşti Vlaşca, Răsmireşti, Siliştea Gumeşti şi Furculeşti.

În ceea ce priveşte municipiul reşedinţă de judeţ, pentru Consiliul Local Alexandria, numai 26,5% din voturile valabil exprimate au mers la PNL, în timp ce 26,29% din voturi au mers la Florin Titirişcă.

În urma rezultatelor modeste obţinute de PNL la nivel de judeţ, copreşedintele PNL Teleorman Cristi Barbu a decis să ia atitudine şi le cere să facă un pas în spate liberalilor care şi-au asumat roluri-cheie în campania electorală şi au pierdut alegerile.

„Am obţinut rezultate slabe în alegeri, avem scor slab atât la Alexandria, cât şi la Videle şi Turnu Măgurele, unde am pornit cu şanse serioase de a câştiga primăriile, drept pentru care eu consider că ar fi cazul ca cei care au pierdut alegerile să-şi dea demisia de onoare.

Consider că Pîrvulescu, Crăcea, Titirişcă şi toţi cei care au pierdut ar fi cazul să facă un pas în spate! Florin Titirişcă şi-a gestionat şi campania electorală, tot aşa cum şi-a desfăşurat activitatea în Consiliul Local – cu scandal, drept pentru care consider că nici măcar în Consiliul Local n-ar trebui să mai rămână. Eugen Pîrvulescu s-a vrut locomotiva partidului în campanie şi a pierdut alegerile în faţa PSD. Firesc ar fi să facă pasul în spate pentru modul defectuos în care a gestionat campania electorală. Eu mi-am îndeplinit obiectivele pe care mi le-am stabilit pentru alegeri: am câştigat la Dracea, am câştigat la scor Suhaia, am reuşit să obţin un scor bun şi la Piatra, fief al PSD, unde am câştigat cinci consilieri, iar la Furculeşti a câştigat primăria un fost democrat-liberal. Cu toate acestea, dacă partidul îmi va cere să fac un pas în spate, eu îl voi face fără să stau pe gânduri”, a declarat copreşedintele PNL Cristi Barbu.

18 Comments

 1. Cracea e mare spion din 1989- 1990-1991-1992-1993-1994-1995-1996-1997 Spion

 2. Pai ce vroiati ma sa castigati cu tiganul de titirisca,asta e nume de cort nu de politician,nu mai zic de cracea,stifturile astea sunt candidati?! V-ati taiat craca de sub picioare cu aceste lepadaturi,va meritati soarta astia de la PNL…HUOOO….

 3. Nu stiu daca e tupeu sau e prostie. De fapt stiu. Sa nu participi in niciun fel la campania electorala,sa nu te implici deloc,sa te ocupi de probabil de campania sotiei,iar apoi sa ceri demisii,asta inseamna sa fii PROOST!

 4. Salut! Despre faptul ca rezultatul pnl teleorman este intre primele 20 din tara nu scrieti nimic? Sau despre faptul ca Eugen Pirvulescu a fost ridicat in picioare in sedinta de partid pe tara si felicitat de Blaga?

 5. Atât de putin ti-ai propus sa realizezi? Judetul e mare! Uneori trebuie sa stii cand sa taci!

 6. cristinel

  du te ba barbule acasaa :)) a iesit bitanu din pestera si acum vrea sa fie primu-n judet :))

 7. hexipharma

  in campanie unde ai fost bitane ca eu nu te am vazut? oi fi fost iar la mare cu seful ziarului teleormanul, scutelnicu?

 8. sa traiti domnu barbu. puscarie cand, incompatibil mic?

 9. Bitane, du-te-n kakao cu mixul tau de partide cu tot…. De unde dracului ai ajuns tu sa ai un cuvant in politica, semianalfabetul Liceului Agricol din Alexandria?!? Ca in afara de fotbal, dupa masa de pranz si aia luata la cantina liceului, pana la lasarea intunericului, tu altceva nu ai mai stiut… Seara, branza de oaie cu paine de la cantina… Doamne in ce hal a ajuns Romania!!! Doamne, oare se mai pot salva romanii?

 10. Cristi,,,, judetul nostru a devenit si mai rosu decat era,,,,,cauza se vede la
  aceste alegeri,,,, am tot scris cauza viitorului esec,nu m-a ascultat nimeni din
  staf ,nu le-am cerut nimic sa le iau bucatica de la gura,situatia devine din ce in
  ce mai grea cu cat ne apropiem de alegerile parlamentare,,,,as avea o propunere de
  viitor’dar crezi ca ma ia cineva in seama,,,,,,te intreb. ?

 11. Cand o sa fii in stare sa ajungi pe propiile puteri sa faci ce a facut „taranetele asta” , atunci sa judeci oamenii!!

 12. Si taranetele asta ce sa faca, sa ramana? Eu zic sa plece toata adunatura de scursuri a PNL in amestec cu PDL…

  • cristinel

   asa este da, pdl si-a patat de tot imaginea prin fuziunea cu pnl? :)) ba ce ratati sunteti, cu cat va platesc astia sa bagati comentarii aiurea la toate postarile?

 13. Marinela

  Un mare adevar ati grait, chiar daca sunteti incompatibil. Titirisca a incercat sa se impuna cu scandal si injuraturi intr-un oras de oameni decenti si intelectuali. Corecta si afirmatia ca nu ar trebui sa mai ramana in Consiliul Local. Nu are ce cauta acolo!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.