Politic

Cristi Barbu: „Nu pot decât să le mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de partidul pe care îl reprezint cu mândrie”

Secretarul general adjunct al Partidului Național Liberal, Cristi Barbu a votat, duminică, în cel de-al doilea tur descrutin al alegerilor prezidențiale într-o secție de votare din comuna sa de baștină Suhaia.

După încheierea alegerilor prezidențiale, câștigate de Klaus Iohannis, Cristi Barbu le mulțumește alegătorilor care au acordat votul de încredere candidatului PNL. Totodată, secretarul general adjunct al PNL face acuzații de turism electoral, după ce, susține acesta, „s-a încercat pe diferite căi să fie aduși oameni din alte localități din județ, pentru a contracara voturile suhăienilor autentici”.

„Rezultatul de la Suhaia este unul care mă mulțumește, chiar dacă s-a încercat pe diferite căi să fie adusi oameni din alte localități din județ, pentru a contracara voturile suhăienilor autentici. Nu pot decât să le mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de partidul pe care îl reprezint cu mândrie”, a scris Cristi Barbu pe pagina sa de Facebook.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/anamaria-prodan-a-votat-la-suhaia/

La Suhaia, 1.197 de alegători au trecut pragul celor două secții de votare duminică, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, dintre aceștia 315 pe listele suplimentare.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/rezultate-alegeri-prezidentiale-turul-2-exit-poll-curs-avangarde-klaus-iohannis-67-viorica-dancila-33/

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/in-teleorman-viorica-dancila-a-obtinut-cu-aproximativ-30-000-de-voturi-mai-mult-decat-klaus-iohannis/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.